Dagens innkjøp og pakke i postenHeisann :)

 

For en hærlig dag, solen skinner og det er god tempratur ute. Kom akkurat inn døren, jeg og Ola, pappa og storebror har vært på middag til Bestemor. Det ble servert Bacalao, kjempe godt. Jeg er så mett at jeg kunne ha trillet hjemmover. Dro innom vita tidligere i dag å kjøpte ansiktsprodukter fra Emma S. 


Emma S. serien kjøpte jeg på Vita, løp og kjøp, tilbud! 


 

Ageless enzyme peel : Alle som prøver denne blir hektet! Gjør huden glatt og myk. En supereffektiv enzympeeling med AHA- og BHA syrer som effektiv og hurtig fjerner døde hudceller, minsker store porer samt gir huden en ny, fin glød. Inneholder ingen korn som skrubber, dette er bare som en maske som løser opp/fjerner døde hudceller. Påføres på ansikt og hals og la det virke i ett minutt. Unngå det ømfindtlige området rundt øynene. Skyll av med lunket vann. Brukes ca en gang per uke.

 

Ageless oxygen mask : En fukt og energigivende maske som stimulerer hudens cellefornyelse gjennom å transportere til hudcellene. Masken tilfører fukt og gjør at huden får et slettere og jevnere uttrykk, samtidig som den gir en følelse av økt elastisitet. En fantastisk energiboost for huden din. Påfør et tynt lag på ren hud. Geleen omdannes til skum som gir en boblende og kilende følelse i huden. La masken virke i 10 minutter og skyld av med lunket vann.

 

Pakke fra Blivakker :

 

 

Face and body scrub er mild peeling som rengjør, tilfører fuktighet, mykgjør og fjerner efektivt døde hudceller. Den inneholder plastkuler og glykolsyre som gir en dobbel peeling-effekt. Huden blir myk med frisk glød. Denne passer også utmerket før en eventuell selvbruning. Passer for alle hudtyper.

 

 

 

Q : Har dere prøvd produkter fra Emma S serien?

Q : Har dere prøvd ut produkter fra Md formulations serien?

 

maritaextensions

12.09.2013 kl.17:49

Har ikke prøvd emma s serien. md formulations skrubben derimot har jeg prøvd :) likte den veldig godt men ble litt rød å kinnene etter bruk pga jeg har så sensitiv hud så måtte gi meg med den.. veldig synd for du får helt silkemyk hud etter du har brukt den !:)
hits