Miley Cyrus, et godt forbilde?Hei lesere! Dere har sikkert fått med dere MTV music awards, sangen We can't stop med Miley Cyrus? På scenen var Miley ikledd en hudfarget bikini, og hun la ikke noe imellom da hun danset tett med Thicke. Jeg ble direkte flau og sjokkert over måten hun opptredde på. Gned underlivet sitt mot Tickes mens hun geipet tunge og skummgummifingeren hun hadde på hånden, dyttet hun i skrittet.

 

 

Fikk se familien til Will Smith blandt publikum, ansiktsutrykkene - hva skal man si? De såg ganske sjokkerte ut mens sønnen såg forrvirret ut. 


 

 

 

Hva mener dere om oppteden til Miley?

Er hun et godt forbilde?

 

 
Kaisa Elise

02.09.2013 kl.20:08

Syns det var helt sykt! Ekkelt faktisk.

maritaextensions

02.09.2013 kl.20:15

Skikkelig tacky.. Jeg ble flau på hennes vegne da jeg så opptredenen jeg.. Er det mulig liksom? ;s

Vanja - Min lille verden

02.09.2013 kl.20:32

Kaisa Elise: Helt sykt ja, synes rett og slett hun var ekkel :/

Vanja - Min lille verden

02.09.2013 kl.20:34

maritaextensions: Synes det er rart hvis ikke foreldrene hennes reagerer, hadde jeg gjort om dattra mi hadde "danset" slik, ekkelt og flaut!

Tonje Bøckmann Amundsen

02.09.2013 kl.20:42

ble flau på hennes vegne..

Ginsberg Howl

03.09.2013 kl.21:20

Så alle synes Miley Cyrus er patetisk, ekkel, syk og blir flau og sjokkerte på hennes vegne; på grunn av måten hun oppførte seg på og danset på. Likevel er det INGEN som peker på Robin Thicke? En 36-år gammel, gift, barnefar som har skrevet en sang hvor han promoterer voldtekt, med tilhørende musikkvideo framstiller kvinner som sexdokker.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg aldri har likt Miley Cyrus (er nok dessuten et par år for gammel til i det hele tatt å ha vært målgruppen) , men synes likevel det er kvalmt hvor hyklerske, trangsynte og lite reflekterte folk er. Greit nok at det var en smakløs opptreden, men det er ikke bare Miley Cyrus som var på scenen, var det vel? Likevel er det hun som folk fordømmer og snakker nedsettende om, det er knapt noen som har nevnt Robin Thicke med et ord, selvom han jokker på Miley Cyrus i beste sendetid og synger en sang som trivialiserer voldtekt, objektifiserer kvinner og generelt har en fullendt misogynistisk tekst- Ærlig talt, skjerp dere.

Vanja - Min lille verden

03.09.2013 kl.21:57

Ginsberg Howl: Ja for å ikke glemme han også, beklager for det. Jeg tenkte faktisk også på, godtar han at Miley gnikker, gnur seg og tafser på understellet hans? Skjemmes over på hass sine vegne på lik linje med miley. Glemte rett og slett å nevne han midt opp i det hele, lov å glemme seg litt? Skjerp oss? ehh.. må ikke tro fordi om jeg glemte å nevne han at jeg synes alt er miley sin feil, det er hun som er den ekle på scena? Nei, begge to var like ekle og patetisk. Så nei, han er faktisk ikke noe bedre etter mitt syn.. Stakkars kone og barn sier jeg bare...!!
hits