Jeg tipser : hjemmelaget eplekake + oppskriftGod kveld lesere :)

 

I kveld har jeg og kjæresten laget en monstergod eplekake, og jeg som aldri har laget dette før var jeg spent på resultatet. Kaken ble smekk god, jeg og Ola spiste faktisk halve kaka med vanilje is. Jeg ble så mett at jeg trillet ut av kjøkkenet, og sitter godt planta i sofaen. Skal kose meg med true blood på pc skjermen og ansiktsmaske.

 


 

Oppskrift :

♥ 150g hvetemel. ♥ 150g sukker ♥ 1ts bakepulver ♥ 150g smør (brukte tine meierismør) ♥ 2 egg ♥ ca 4-5 epler, gjerne syrlige ♥ 2 ts sukker ♥ 1ts kanel

 

Slik gjør du : Sett stekeovnen på 180 grader. Fest bakepapir i bunnen og smør papiret, eller du kan smøre i bunnen av en 24 cm springform. Bland mel, sukker, og bakepulver i en bolle. Skjær smøret i terninger som smuldres i det tørre. Pisk eggene inn i røren og fordel røren i formen. Skrell, rens og skjær eplene i forholdsvis store båter, og stikk dem ned i deigen. Bland sukker og kanel, dryss det over kaken (jeg drysset over sukker og deretter kanel istede for å blande de to) Stek kaken i nedre del av ovnen i ca 45 minutter, sjekk gjerne etter 40 minutter om den er ferdig. 

Avkjøles litt før den legges på fat. 

Serveres med vanilje is, vanilje saus eller alene.


 

Bon appetit :)


Eli-Birgithe Kristiansen

21.08.2013 kl.21:32

åh, den så utrolig godt ut! :D tror jeg skal prøve denne oppskriften en dag jeg! :)

Vanja - Min lille verden

21.08.2013 kl.22:05

Eli-Birgithe Kristiansen: Ja det må du virkelig gjøre :) enkel oppskrift og super god kake :) haha det er snart tomt for kaka nå ;)

Elin

02.09.2013 kl.13:54

Hei Vanja!

Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.

Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.

Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine nettsteder.

For å bli med Alleoppskrifter, bare gå til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

Ha en fin dag!

Vennlig hilsen,

Elin

Alleoppskrifter.no
hits