30 days of challenge # 14 : Noe du er redd for♥  Day 14: Noe du er redd for

 

Jeg er redd for å miste de kjæreste jeg har, og de jeg bryr meg om. Jeg har alltid vært redd for å miste noen som står meg nært som familien, slekt og kjæresten, og venner..  I 2003 døde bestefaren min som jeg var så glad i, vi gjorde mye hyggelige ting sammen som jeg ikke glemmer. Husker veldig godt da han skulle synge kaptein sabeltann sangen eller hva det var som gikk på radio, han sang feil og jeg lo så tårene trillet. Når han kjørte moped fikk jeg sitte på, og det var så stas. Hahaha jeg glemmer ikke en dag han hvilte middag før han skulle ta mopeden for å kjøre til cafe'en i sentrum for å møte noen kjentfolk. Det låg sjokolader i en godteriskål som stod på bordet ved siden av sofaen han sov i. Plutselig fant jeg på at jeg skulle gjøre rampestreker og la en sjokoladebit i panna hans. Deretter dro jeg hjem, jeg glemte jo helt av sjokoladen.. Tror dere ikke jeg fikk høre av bestemor at han har dratt til sentrum med smeltet sjokolade i pannen??? hahah stakkars bestefar..

 


 

I 2007 når jeg gikk på vidregående og bodde på et internat blir man godt kjent med de andre som også bor der, og får et godt og nært forhold. Jeg ble utrolig god venn med en som het for Mario og han bodde rett over gangen der jeg hadde rom. Vi hadde ofte filmkvelder som gikk i fast and the furious og 50 cent film. Vi hadde det kjempe artig og ble på rommet hans til jeg ble jaget ut av nattvakta på internatet. Glemmer ikke en  tidlig morgen på skolen da han satt nede i oppholdstua og ikke var helt i form. Det var veldig ulikt han, for han var alltid blid, godt humør og var rett og slett en solstråle.. De neste dagene kom han ikke på skolen, det gikk mot helg og jeg fikk en telefon fra en gutt som også bodde på internatet og fortalte meg at Mario er død. Jeg trodde ikke på han, deretter fikk jeg en melding fra eks samboeren min på internatet der hun skrev at han var død.. Dette var i russetiden min, når jeg kom på skolen med bussen var det minnestund for Mario i gymsalen hvor alle møtt opp og tente lys for han. Han var godt likt av lærerne og elevene. Han hadde alltid et smil og humor på lur. Han stod mange veldig nært!


 

Dette er veldig sårt for meg å skrive... I April i år ble livet vårt snudd fullstendig opp ned. 23.April døde Mamma mi av kreft. Det har vært en lang og tung kamp mot sykdommen. Det har tæret enormt på oss familien, og hun vant over kreften 2 ganger. Fikk mye opp og nedturer, gode nyheter og dårlige nyheter. Så fikk vi en gladnyhet om at hun ble kreftfri og endelig kunne vi være en familie igjen. Men slik ble det ikke. Nok en gang stod den dårlige nyheten rett rundt hjørnet, kreften var kommet tilbake og det var ikke noe mer legen kunne gjøre. Vi fikk tid med henne på sykehuset, og en kveld samlet hun krefter til å være våken for å kunne prate med familien. Det var så godt å få sett henne, og hun oss. Det å kunne prate i lag, si at vi elsket henne og det vi hadde på hjertet.. Neste dag på kvelden sovnet hun fredfullt inn, en engel har forlatt oss.. Det er uvirkelig og forferdelig vondt å miste ei mor i en alder av 23 år. Uansett alder, er det vondt å miste det en av kostbare man har, en forelder, en helt, ei mor.. Verdens beste og vakreste mammaen min.. Hun var alt for oss.. Jeg som er mammadalt skal kunne lære meg å leve uten henne i hverdagen, min bedre halvdel, mitt alt. 


 

Vakker Mamma ja?

Minnevideon jeg har laget kan dere se på youtube ved å trykke her

 


 

 
christian

06.08.2013 kl.16:02

Det er ikke noe kjekt å være redd for du har jo mistet de som du er glad i.

håper du slipper å være redd og at ikke mister flere på en god stund.

bra at du har type, familie og venner som passer på deg når du er redd.

PinkLadyXoXo

06.08.2013 kl.16:07

For en vakker mamma du hadde <3

Vanja - Min lille verden

06.08.2013 kl.16:10

PinkLadyXoXo: Tusen takk <3 Det varmet hjertet mitt! :)

Vanja - Min lille verden

06.08.2013 kl.16:12

christian: Får håpe det. Er utrolig glad og takknemlig for kjæresten, familien og venner som er her for meg og passer på :)

PinkLadyXoXo

06.08.2013 kl.16:15

<3 :)

rebekka heggen

06.08.2013 kl.16:41

kjempefin blogg :) kommentere tilbake?
hits