Starbucks coffe. Mario og legge ned bloggenGod morgen mine lesere! ♥

 

Siden jeg våknet tidlig ( Kl 10:00 ) startet jeg dagen med å slenge meg ned i sofaen for å spille god gammeldags Mario på nintendo Wii. Har lenge hatt lyst å spille mario og hvorfor ikke bare sette i gang å game? Sitter å koser meg med en starbucks kaffe - caramel macchiato. Er helt avhengi av slike starbucks kaffe'er som fåes kjøpt på matvarebutikkene i forskjellige varianter.
- Fine tattoveringen min ♥

 

Er forresten helt ræva på å blogge for tiden, har lite blogglyst og dessuten skal jeg nok legge ned Vanjaslilleverden.bloggen. For det første jeg er lei av navnet, jeg skal opprette en ny blogg etterhvert, og starte en ny blogg med blanke ark! Høres det ikke bra ut? Oppdaterer mer om det senere når navnet jeg tenkte på blir ledig. Kommer dere til å følge meg? Det får jeg håpe! :)

 
 

 

Q : Liker dere Starbucks kaffe? og hvilken er deres favoritt?

Q : Kommer dere til å følge meg på den nye bloggen? :)

 


christian

06.08.2013 kl.14:27

Mario er et artig spill å spille og det er fint at du spiller litt Mario da.

det litt synd at du skal legge ned bloggen din da, men det gjør godt å begynne med blanke ark med nytt navn og jeg kommer til følge med deg på den nye bloggen din for du skriver jo mye fint og interessante ting som er spennende å lese og så liker jeg å kommentere det du skriv på bloggen din.

du får ha en fin dag videre da
hits