30 days of challenge # 13 : 5 ting du ønsker deg♥  day 13: 5 ting du ønsker deg

 

1. Jeg ønsker mest av alt at forskerne finner en kur som tar knekken på all former av kreft.. Det er helt forferdelig hva kreft kan gjøre med en person, og det skal jeg si dere at det ikke er enkelt å se noen du kjenner bli tæret opp av styggedommen. Ord kan ikke beskrives hvordan det er å havne i en slik situasjon, og jeg håper det blir større sjanser for at folk vinner over den! Måtte den styggedommen forsvinne for godt!!

 


 

2. Bil.. Jeg ønsker meg en kjempe fin og kul bil. Jeg er nemlig på utkikk etter å kjøpe min egen bil, min aller første bil. Jeg fant to biler jeg såg på, en Polo og Bmw, men de ble solgt før jeg rakk å blunke. Jeg holder kontakten med ene bilforhandleren eller hva jeg skal kalle han, og jeg blir oppringt fort han har fått inn de bilene jeg er på utkikk etter. Er spent på hvilken bil jeg kommer til å kjøpe. Dette er stas

 


 

 

 

3. Tur til Hawaii, Bali, Bahamas og Thailand. Hvor fantastisk hadde det ikke vært å dratt dit? Generelt sett tur til varmere strøk. 
ååå... se, får bare lyst til å sette meg på neste fly sammen med kjæresten og reise!

 

 

4. Vinne masse penger! Det hadde kommet godt med! 


 

 

5. Jeg ønsker meg en hund eller to. Har alltid vært glad i rasen Golden Retriver, og har også falt for Berner Sennen rasen. Bare se så nydelig

 


 

 

 

Hvilken 5 ting ønsker dere ?

christian

03.08.2013 kl.18:33

det var 5 fine ønsker da og håper du får oppfylt de ønskene snart da for det hadde vært fint for deg etter det som har skjedd med deg i det siste.

jeg ønsker meg ikke så mye, men jeg ønsker meg at du får det fint fremover og får oppleve mye fint og koselige ting.

kos deg videre i kveld da :)

Vanja - Min lille verden

03.08.2013 kl.20:44

christian: Så hyggelig sagt :) Takk for det.

Ha en fin kveld du og:)
hits