Pakke i posten : tastatur til Iphone 5 og hundpassHei mine lesere!

Jeg er hundpass for hunden til svigers. Kjæresten og broren hans er reist bort i helgen, så jeg og Weronika er alene hjemme i huset. Når kjæresten er borte er det alltid tomt og ensomt å legge seg og våkne om morgenen uten han. Men nå har jeg Dixie ved min side, ååå guuud vi skal kose oss. Vi har gått en lang tur i dag, vært hjemme til pappa så Dixie har fått hilst på både han og bruttern, kastet pinne og kost oss før vi vendt hjemmover. Nå ligger vi begge to slakt på sofaen og slapper av. Har akkurat ordnet middag, sett litt på One tree hill og nå gjenstår en tur på butikken..

I kveld blir det mer One tree hill, kanskje en film eller to? :) uansett, i kveld skal jeg kose meg..

 


- ei som er fornøyd med å ha funnet pinne i hagen vår


 

Jeg mottok forresten en pakke i posten idag.. Jeg har nemlig bestilt tastatur til Iphone 5. Tastaturet sitter fast i et hvitt deksel som du kan dytte frem og tilbake. Det er også belysning i tastaturet. Veldig uvandt å bruke taster igjen da jeg er vandt til toutch, men kul det var den. Koster ikke mer enn 299,- Her

 
Bilde av meg og kjæresten ♥

 


 

Kult?

 

 

Har dere tastatur til Iphone?

 

christian

01.08.2013 kl.20:30

det er fint at du og Dixie går så godt i lag og har det fint i lag når typen er borte så er det godt å ha en som Dixie som kan kose litt med og det er fint at du koser deg med serie da og bare slapper av.

jeg har htc one så da har jeg ikke tastatur på tlf min.

det er kult og ligner litt på skyve tlf når du har tastatur under tlf din.

du får kose deg videre i kveld da :)

klem fra meg :)
hits