Ikke gå i fra hunden i varm bilDet er utrolig mange hundeeiere som etterlater hunden sin i bilen når solen steker og det er utrolig varmt ute.. Synes det er utrolig unødvendig og ikke minst mener jeg at det er dyreplageri å la hunden være igjen i bilen.. En hund har ingenting i en glovarm bil å gjøre mens eieren er ute på butikken eller gjør noe annet.. Enten får de la hunden være hjemme eller om det ska vær så viktig at hunden må bli med, ta heller hunden ut i frisk luft der det er skygge og gjerne sett fram en drikkeskål.. Værste synet jeg ser er en hund som er etterlat i bilen med vinduene igjen, bedre blir det ikke av å ha vinduene åpne, glovarmt er det uansett.

Ser dere en hund etterlatt i bilen, ring politiet - ikke nøl! Spessielt hvis hunden bare ligger som en slakt.. Man vet aldri hvor lenge hunden har vært i bilen og hvor når eieren kommer tilbake..

Håper for gudsskyld at hindeeiere tar til vett! Mange hunder har desverre dødd pga heteslag..

Del gjerne bildet videre!

future.blogg.no

25.07.2013 kl.16:01

Super fin blogg du har! Stå på videre og kos deg masse i sommerferien, er fast leser:) Kunne du kommentert bloggen min også? :))

Vanja - Min lille verden

25.07.2013 kl.16:11

future.blogg.no: så koselig å høre :) Ha en fin sommer du også:)

Anna Brattfjell

25.07.2013 kl.16:23

Så utrolig viktig! Jeg har en dyreblogg, hadde virkelig vært noe jeg kunne ha skrevet om. Skal ikke kopiere noe fra din tekst :)

Vanja - Min lille verden

25.07.2013 kl.18:33

Anna Brattfjell: veldig viktig å dele slike bilder og skrive om det, det er så mange som etterlater hunden(e) sine i varm bil :/

christian

26.07.2013 kl.02:32

det er håpløst at folk gjør slik mot hundene sine og de burde vite bedre når de har hund.

for de burde jo vite hva hunden tåler og ikke tåler.

bra du deler dette og får dette fram i lyset for dette er jo viktig for hunden.
hits