Et sorgfullt tomrom og savnJeg kommer aldri til å glemme den dagen jeg fikk en telefon fra pappa da jeg var kommet hjem til kjæresten, om at jeg måtte komme hjem. Mye tanker og spekulasjoner svirret opp i hodet mitt da jeg kjøpte på tur hjemover. Jeg ante ikke hvilken sorgfull nyhet jeg hadde i vente. Jeg satte meg ned og ble fortalt at mamma som har i 2 år kjempet og vunnet over kreften to ganger. Kreften, den onde sykdommen som hun vant over, var nå kommet tilbake. Legene kunne ikke gjøre noe mer. Det føltes ut som hele verden raste sammen, jeg var helt knust over triste beskjeden. Og vi kan aldri bli forbreredt på at mamma skal dø fra familien sin.. Alt skjedde så fort og så brått at man nesten ikke rekker å få tenkt seg om før vi fikk vite både det ene og det andre. Å forbedre seg på at mammaen vår skulle dø fra oss er ikke noen som kan forestille seg hvordan det er. Vi hadde aldri trodd at det skulle ende slik. Mamma var den beste mammaen som stilte opp, kjempet seg gjennom sykdommen, og var stolt over familien sin. Hun var utrolig tapper og ga aldri opp - hun var så vakker og lyste opp. 

 

Du ble brått syk og revet vekk fra denne verden. Du kjempet deg gjennom dager med smerter. Hadde en åpen dør med et håp. Kreften tok over for plassen videre og smertene var vanskelig å bekjempe. Du sovnet så stille og fredfult inn. Kampen er over. Vår vakreste engel forlot denne verden 23.April 2013. Det er uvirkelig at du er borte, men likevel er du i blandt oss. Hvil i fred vår tapre og vakre Mamma, som er høyt elsket og dypt savnet..! 3. Mai  2013 kom den dagen og siste timen, livets vei til ende var. Jeg tørker tårer ved kisten din.. Et hjerte av godhet har sluttet å slå. Vondt å miste, ufattelig å forstå. Øynene som lyste og strålte så ømt, har sanset og sloknet til sorg for oss alle. Takk for alle år, stunder og minner. Takk for alt, du vil aldri bli glemt. En hvit rose ligger på kisten din, hvisker varmt i den kalde vind, sov godt - kjære mamma mi!

 

Det er et enormt tomrom og et stort savn etter deg..

 

 


 

 

 
Kaisa Elise

21.07.2013 kl.19:53

<3

christian

21.07.2013 kl.20:42

det er ikke enkelt å miste moren sin som du er veldig glad i og du har jo bare gode minner om henne og hun vil alltid være hos deg i hjerte ditt og bare prøv å tenke på de gode minnene om henne for det er vel bare gode minner du har.

ha en fin kveld videre og en god klem fra meg

Vanja - Min lille verden

21.07.2013 kl.23:44

Kaisa Elise: <3

Vanja - Min lille verden

21.07.2013 kl.23:48

christian: Det er utrolig sårt og trist.. Så det er ikke en enkel situasjon..
Gode minner om henne har jeg, og tenker mye på det.

Takk det samme

robin87.blogg.no

22.07.2013 kl.13:38

Kondolerer så mye.

Vanja - Min lille verden

22.07.2013 kl.13:48

robin87.blogg.no: takk
hits