Tattovere ribbeina og mistet håret 

Hey hey kjære folk! Nå har jeg ikke blogget på et par dager, og jeg føler jeg burde slenge inn et innlegg. For å være ærlig, har jeg vært opptatt. Jeg har shoppet, hengt med kjæresten, venner, vært på kino (fast and the furious 6) festet og bare slappet av i senga å glodd på serie til den store gullmedaljen. Akkurat nå har jeg slengt meg ned på senga igjen og pcn ved min side, har akkurat laget middag til meg, Ola og Pål. Resten av kvelden, (siden det er søndag) blir det enda mer serie, og kanskje litt wii spilling.

 

Nå skal jeg fortelle dere noe, jeg hadde en drøm og jeg drømte at jeg hadde tattovert ribbeina og ned. Jeg husket at tattoveringen var sykt kul, jeg gikk å viste den stolt frem til folk. Etter en stund bråvåknet jeg og tenkte : oi, hadde jeg virkelig gjort dette? Dere vet den følelsen når dere drømmer om ting som skjer med deg som eks å bli tattovert, og du må sjekke om det virkelig har skjedd? Jeg rev av meg dyna og sjekket, jeg visste ikke om jeg skulle være lettet eller skuffet. Hehe

 

H o l y   S h i t ! Jeg har mistet håret, ikke mitt eget heldigvis men extensionhåret.. Jeg bleket det hele to ganger, og den andre gangen mistet jeg mer og mer hår. Til slutt låg det bare en hårball på gulvet. Ola stakkars fikk seg et sjokk da han trødde inn på soverommet og fikk se hårballen. Trodde jeg satt med mitt eget hårball i handa..


Kjøpt meg to par sko og shorts.

 

 Det var noe lignende denne, men mye finere og kulere i drømmen :p

 

  Jaja, glad det ikke er mitt eget, men det ser ut til at extensionhåret berget seg selv om det har blitt betraktelig mye tynnere

 

 

 

Adjø!

maritaextensions

02.06.2013 kl.17:52

Extensions som ikke er virgin hår oppfører seg alltid sånn der når du bleker det. Så se etter ordentlig virgin kvalitet hår neste gang, så slipper du att det der skjer :)
hits