Oprert ut visdomstanna ooog I'm a half blondie, half ginger! 

Hei og god morgen fra Sunndalsøra! :)

 

Tirsdagen dro jeg og pappsen til Molde for at jeg skulle operere ut visdomstanna mi. Det gikk bedre enn forventet, smertefritt og overstått på nesten et blunk. Det første jeg sa når tannlegen sa at tanna mi var ute, svarte jeg hææ? allerede? Jeg fikk med meg jævelskapen av en visdomstann hjem i en tooth saver, signalgrønn kiste, hahah. Så nå går jeg å bærer ufrivillig på den i veska fordi folk vil se den - usj. Det er dag to etter "operasjonen" og jeg har smerter uten like, det er så vondt og jeg er så pokkers håven at jeg får lyst til å legge meg ned for å grine.. 

 

Vet dere hva jeg har gjort? Jeg dro på butikken å kjøpte Depend blonderings farge til håret. Jeg staret med å stripe håret med hette uten noe særlig hell. Dagen etter stripte jeg uten hette og denne var 2-6 nyanser lysere enn forrige pakken jeg brukte. Så denne gangen ble jeg mer blondere i toppen og litt i håret, og ginger resten av håret. I går dro jeg rett til frisøren for å få bedre resultat, og ja, det ble det. Det er litt oransjblondt enda, men det ser faktisk ikke så ille ut nå som det gjorde tidligere. Det er litt rart å gå og være 4år som mørkebrunette til å være nesten blondine. Blir spennende å se når jeg er helt ferdig med stripeprossessen, men nå gjelder det å ta en pause og kure som en gal inntil videre.

 


Her kures et for fullt. I går brukte jeg Elvital repair, Moroccanoil, Redken, Aloe Vera ( er med i depend pakken ) og de to fremst fra vita. 

 

 


 - Skeptisk..
Badass

 

 

Vi blogges <3

 

 

 

AndreasRoguljPedersen

23.05.2013 kl.12:50

Uff da så uheldig! :/ Bra det gikk fort hos tannlegen ;-)

Vanja - Min lille verden

23.05.2013 kl.13:57

AndreasRoguljPedersen: Ja :)) Gleder meg til alt er over, at jeg kan spise, tygge og gape som normalt igjen ;)

christian

23.05.2013 kl.16:36

det er ikke noe kjekt å trekke ei tann, men håper det går bra med deg og at smerten går over slik at du kan spise som normalt igjen.

jeg tror du blir veldig fin på håret for du har jo et veldig fint hår da.

Vanja - Min lille verden

23.05.2013 kl.19:21

christian: Gikk bra å trekke tanna, har vondt/smerter i ettertid.Gleder meg til det blir bedre i munnen. Må nok trekke visdomstanna oppe om ikke alt for lenge.

Takk :)
hits