Mamma's tunge men nydelige begravelseNå er det "over". på en måte er det litt godt å få begravelsen overstått. Det å gå og vente, og ikke minst tenke på at nå er det så og så mange dager igjen til begravelsen. Det er forferdelig. Det er nå det blir tungt og trist framover, men samtidig glede over å minnes mamma - vi har så mye fine minner i lag..

 

Mamma's begravelse var utrolig tung og trist, men en utrolig fin begravelse. Kirken var stappfull av familie, slektinger, venner og kollegaer + bekjente. Det ble holdt tale fra presten som mormor har skrevet selv, tanta mi og tanta til mamma - det var så rørende og fin historie. Pappa leste opp blomsterkransen sin til mamma, og la den på kisten hennes. Deretter gikk jeg og storesøskenene mine for å lese opp blomsterkransen vår til mamma, og la den på kisten. Etterpå ble det spilt en nydelig sang fra Tonny Iversen med farvel kjære venn ♥ 

 

Hør sangen og nyt - den er rørende.

 

 

 

Q : Hva synes dere om sangen?

Q : Har dere mistet noen dere er glade i?

 

 

 

~ Vanja

 

christian

04.05.2013 kl.14:50

bra det var en fin begravelse da så får dere i familien tenke på de gode stundene dere hadde sammen med henne.

Heldigvis så har du fortsatt en fin familie, type og venner som tar vare på hverandre og så har du en veldig koselig type som er der for deg og håper dere får det fint fremover og kos deg med minnene fra henne.

Sangen var veldig fin og rørende og jeg har nettopp mistet oldemor som jeg var veldig gla i så det er ikke enkelt å miste noen man er gla i.

ta godt vare på hverandre da.

en god klem fra meg :)

cathrine

04.05.2013 kl.14:50

det va en kjempe fin og rørende begravelse vennen! <3
hits