Jeg er tilbake : dette har skjedd siden sist



Heisann mine lesere! Endelig er jeg tilbake. Dette har skjedd siden sist :

 

 

♥ 1. Ola og jeg passet huset til moren og stefaren hans (svigers) og selfølgelig hunden Dixie. Det å våkne opp til dette ; verdens beste kjæreste og hund. ♥ 2. Dixie ; slipp meg inn da. For ei mas-stjor. ♥ 3. Ola og jeg var på en liten joggetur med Dixie i snøværet. ♥ 4. En avslappet og trøtt Dixie som ligger ved siden av meg. ♥ 5. Ei som er oppmerksomhetssyk til tusen! Får aldri nok av kos. Gir man ikke oppmerksomhet eller kos, sutrer hun i evigheter - sutrebikkje..


 




♥ 6. Jeg var på sykehuset og tok gastroskopisk undersøkelse, en slange som føres ned gjennom halsen og videre ned i magen. Jævligste jeg har vært borti for å si det rett ut. Føltes ut som jeg ble kvalt, og bedre ble det ikke av at jeg slet med å få puste opp i det hele. Men det gikk fint når jeg fikk slappet av. ♥ 7 og 8. En tapper og sliten jente etter undersøkelsen.  ♥ 9. Slappet av med litt middag og Grey's Anatomy når jeg kom hjem, og selvfølgelig kjærestekos.

 




 

♥ 10. Vært på cafe'en i lag med Trude og Hilde, og bare jeg og Hilde. Kjempe kos! Så møtte jeg gopia mi Linda som jeg ikke har sett på en stund, og tok oss en iskaffe og slappet av. Vi har hatt kontakt siden Ungdomsskolen og har vært venninner siden da, så hun er en av de beste jenta jeg har!

 

 

♥ 11. Har sett utrolig mye serie i det siste og bare slappet av, og godt er det. Jeg har blandt annet sett på Pretty litte liars (merket nå at jeg tok med to bilder av PPL) og som jeg anbefaler dere å se. Venter spent på sesong 4 som kommer i Juni. Grey's anatomy er på filmmenyen min for tiden. Ellers har jeg og Ola slappet av og sett The vampire diaries, the big bang theory og the walking dead når de kommer ut på nett.


 


 

♥ 12. Drama.. Ja, noe det værste jeg vet så er det drama - hvertfall når det blir sånn fjortis oppførsel. Jeg har lengst vokst fra vennskapet. Det er ganske trist, men må man gi slipp på et vennskap, må man bare det. There is a difference between giving up, and knowing when you have had enough.

 



♥ 13. Når guttene våre dro på hyttetur dro jeg og Weronika ut på livet. Siden vi alle bor i lag, var det på tide at jeg og hun fikk jentetid og kose oss masse ute. ♥ 14 og 15. Party antrekket. Kjolen bestilte jeg i fra house of fashion. ♥

 

 

Kommer mer updates!

hits