Liker "hvil i fred" statusEr det bare jeg som reagerer på at folk liker en status som en person har skrevet eks  : Hvil i fred Bestemor? Jeg ser flere og flere statuser i det siste på facebooken min at en bestemor, bestefar, eller et kjæledyr har gått bort. Og noen skriver en status på facebook der det står som sagt : Hvil i fred *navn* Så ser jeg flere trykker liker? Er det bare jeg som reagerer og synes det er litt respektløs? Hadde statusen vært litt mer slik : "Hvil i fred *navn* takk for utrolig fine år, du er verdens beste, og du er dypt savnet" da hadde jeg skjønt liker, men når noen skriver kun hvil i fred bestemor og noen liker, da føler jeg det blir liker pga at personens død om dere skjønner? 

 

 

Jeg mener dette er respektløs! Hadde dette vært meg hadde jeg lett sagt i fra om å IKKE lik statusen. Kommenter fine ord, eller la vær!

 

 

Q: Hva mener dere om dette?

 


ingvild

19.02.2013 kl.20:45

jeg tror de trykker liker for å vise sympati, ikke fordi de liker at personen er død :)

Sandra Marie

19.02.2013 kl.20:45

Helt enig!

Vanja - Min lille verden

19.02.2013 kl.20:57

ingvild: Skjønner jo det :) men jeg synes likevel det er respektløs å trykke liker på en sånn hvil i fred status, med mindre det står skrevet noe fint itilegg :)

christian

19.02.2013 kl.23:16

å trykke liker på sånt er ikke bra for det er jo trist sånt skjer og da kan vi ikke like dette og siden det ikke finnes ikke liker knapp så bør vi la være å trykke liker på sånt som dette.

min oppfordring er la være å trykke på liker hviil i fred status og skriv i stede.

Vanja - Min lille verden

19.02.2013 kl.23:18

christian: Enig! Man kan som sagt skrive noen fine ord, eller la være. Å trykke liker er respektløs!

Kaisa Elise

19.02.2013 kl.23:38

jeg syns det er litt teit .. er jo ikke noe å like i det hele tatt -.-
hits