Dempe søt og matsuget? 

Heisann

Dere vet den følelsen når du har pusset tennene, lagt deg godt til rette i senga og ser film eller serie, så kjenner du suget på noe godt å spise? Vel, det skjer med meg nesten hver eneste kveld når jeg skal kose meg med film eller serie på senga på kveldene. Det er både irriterende, gørr og heller ikke "bra" å spise mat og godteri på sene kvelder. Det har hendt seg flere ganger at jeg ligger å gomler i meg godteri eller psiser mat mens jeg ligger i sengen å glor på pcn. Hva skal man gjøre? Jeg har prøvd Nutrilett bar caramell toffe som hjelper meg på suget etter noe godt å spise. Jeg spiser den kun for at jeg skal holde meg unna godteri og mat på kveldene, og jeg synes at det hjelper. Heller å spise en nutrilett bar enn å gomle i seg godteri eller mat, er dere ikke enig?

 
- Jeg har ikke prøvd de andre sortene, da jeg liker veldig godt caramell toffe


Det som også så klart hjelper på som er mye sunnere, er frukt. Jeg var så sugen på noe godt å spise når jeg såg serie på pcn at jeg gikk gjennon alle skuffer og kjøleskap uten å finne noe som helst godt å spise, bortsett fra at jeg heldigvis fant et eple. Det dempet suget en del. En annen kveld skjedde det igjen, da spiste jeg 3 bananer eller noe, for det gjorde så godt og jeg fikk heller ikke lyst på mat eller godteri..

 

 

Sliter også dere med sugen på noe godt å spise på kveldene?

Hva mener dere om Nutrilett bar?

 

Anastasia

13.02.2013 kl.17:51

Njæ, er jeg sulten så står jeg heller opp og lager meg noe ordentlig mat!:p Jeg er ikke fan av slike, og jeg spiser de heller ikke :p Har ikke smak de heller så har ingen mening om de =)

Katrine - My fashion diary

13.02.2013 kl.17:55

Visst jeg har lyst på noe så tar jeg meg heller frukt! Mye sunnere :-)

Maléne Camilla

13.02.2013 kl.21:16

Er så mye rart i de sjokoladene der, også er de i tillegg dyre... Så nei, jeg gidder sjeldent å spise dem. Mye bedre med noe sunnere :p
hits