Hei, mitt navn er narkotika



 

Denne historien er faktisk realiteten, bør leses..!!

 

Hei, mitt navn er narkotika. 

Jeg ødelegger hjem, får familier fra hverandre, jeg tar dine barn og det er i grunnen bare begynnelsen. Jeg er dyrere enn diamanter og mer verdt enn gull. Den sorg jeg medfører er helt uten sammenligning. Hvis du har bruk for meg eller lyst på meg, er jeg lett å finne. Jeg finnes over alt rundt deg på skoler og i byer. Jeg bor smmen med de rike og lever side om side med de fattige. Min makt er lidelse og avmakt. Prøv meg bare en gang og du vil se at du aldri kan slippe fri. Jeg vil være parat til neste gang du har bruk for meg, inntil du ikke kan slippe meg. Til slutt vil jeg eie din sjel.

 


 



Når jeg først har deg vil du stjele og lyve. Du vil gjøre hva som helst for å følge meg en gang til, en gang til og enda en gang. De forbrytelser du vil begå for min narkotiske sjarm, vil gjøre alt verdt det. Du vil lyve for kvinnen som fødte deg og stjele fra fin far. Og når du ser hvor vondt det gjør dem og hvor trist de er, burde du bli trist. Men det gjør du ikke, for din moral og fornuft er bedøvet. Venner og dine penger. Så du til slutt kan være alene med meg og kun meg. Jeg tar og tar til du ikke har mer og gi, så naiv og ubevisst som du er, tror du at du får så mye igjen. Du er veldig heldig om du er i live når jeg er ferdig med deg.

 



Trist og fælt å lese. Hva får folk til å begynne med narkotika? Fant denne teksten på facebook. Synes dette var bra skrevet og fikk frem poenget i historien, så jeg har ikke skrevet den selv! :)


Del dette videre..


Q : Hva synes dere om historien og narkotika ?

nudiidun

05.01.2013 kl.17:30

jeg sliter m dette og blogger om d mens jeg er lagt inn!

christian

05.01.2013 kl.17:36

historien er velddig trist og jeg har en slektning som driver med sånt og jeg synes det er bare dumt og det ødelegger jo familien og det er ikke kjekt med dette og det er veldig trist at den finnes for den er ikke bra og jeg synes at den skal helt bort.

Vanja - Min lille verden

05.01.2013 kl.17:40

nudiidun: <3

Sofia Berntsen♥

06.01.2013 kl.14:37

Er det greit at jeg kopierer innlegget og poster det på bloggen min?

Vanja - Min lille verden

06.01.2013 kl.17:06

Sofia Berntsen: Ja så klart! :))

densmalesti

07.01.2013 kl.20:49

Så sant som det er sagt, Vanja. Er vel like mange "unnskyldninger" for at folk begynner å ruse seg som det er folk som ruser seg vel.. Har akkurat begynt å blogge selv, og skriver om akkurat dette temaet, selv om jeg virkelig er i startgropen, så vil du kanskje etterhvert se noen vinklinger på spørsmålet ditt :) Fin blogg du har!! Hilsen Grethe

www.surfmar.blogg.no

07.01.2013 kl.21:05

Herregud. Sånn fint du tenker :* Du tenker rett og slett heelt nydelig :) Mener på de menneskene du tenker på som faktisk har det sånn. Kommer til og annbefale denne fine, nydelige bloggen din, på min! Kommenter gjerne og ta en titt på bloggen min ;)

Du har en så nydelig stil, blogg og er helt nydelig selv <3 Ta en titt da? ... :)

Ha en nydelig kveld :)

www.surfmar.blogg.no

07.01.2013 kl.21:07

Herregud. Så nydelig du tenker. På de mennskene som faktisk sliter med det. Og har det sånn. Og har familie som skilles pågrunn av det! Du er en tankerik Engel. Som er helt nydelig! Og har en fantastisk personlighet. Denne bloggen er på min blogg! Ta en titt vel? Og legg igjen en kommentar kanskje! Sånne som deg, trenger vi!

Ha en nydelig kveld videre <3

- www.surfmar.blogg.no

solveig birta

07.01.2013 kl.21:09

Trist, men sant..

Pia

07.01.2013 kl.21:10

RIP Cecilie <3

..nå flyr du..

Vanja - Min lille verden

07.01.2013 kl.21:33

Pia: :(
hits