Tema : Kviser 

Hvorfor får vi kviser? får vi kviser av å spise godteri? får vi kviser av å spise sjokolade, fastfood eller usunn mat? De fleste går å tror at man ikke kan spise en pose potetgull eller en plate sjokolade før en tror man får kviser av det. Hva er egentlig sant? På enkelte nettsider står det at kviser får man av hormoenene vi har i kroppen. Hvor følsom man er for disse hormonene er individuelt, og noen får mye kviser, mens andre får lite eller har en plettfri hud. Årsaken til kviser er overproduksjon av talg, som fører til tilstopping av utførselsgangen til talgkjertelen. Mens på en annen side står det at noen kan få kvier av å spise sjokolade og annet godteri, dette er visst ikke sant! Selv om du har kviser kan du trygt spise lørdagsgodteriet ditt.

Dessuten er kviser arvelig, har familien din vært plaget med kviser så er det sannsynlig du også får det.
Jeg på min side fortsetter å spise det jeg måtte få lyst på, så lenge jeg er nøye med å pleie og ta vare på huden. Det er veldig viktig å finne ut hvilken hudtype man har, da er det lettere å finne ut hvilken sminkeprodukter og ansiktsvasker du bør bruke til din hud. Hvilken produkter, sminke og hudtype du har, finner du ut hos hudlegen. Jeg har gått dit selv et par ganger og skal fortsette med det. Jeg har en periode der jeg sliter mye med urenheter og kviser, mens andre ganger har jeg hatt en "plettfri" hud. Jeg anbefaler dere å ta turen til hudpleieren uansett om du trenger råd til ansiktsprodukter, sminke eller finne ut hvilken hudtype du har. 

 

 

Q : Hva synes dere om dette temaet ?

Q : Har dere noen gode tips til å få bukt med urenheter og kviser?

 


 
 


 

kineberntsen

03.12.2012 kl.14:50

Veldig bra tema:)

Anastasia

03.12.2012 kl.16:09

Syns det er bra tema, med tanke på at mange sikkert sliter med det, å jeg er en av dem. Jeg får ikke kviser av å spise godteri eller andre søtsaker. jeg spiser ikke godteri heller, så derfor jeg tenker at det kan ikke være på grunn av det. Jeg var engang hos en hud dame, å hun sa at grunnen til at jeg fikk kviser var fordi det ikke var nok fuktighet i ansiktet mitt. Syns av å til det er bedre å gå til en slik en, istedenfor til en lege. Da jeg var hos en lege sist, han så ikke på ansiktet mitt å bare ga meg en krem. Her, værs god liksom, se om den funker liksom. Ganske så håpløst egentlig.. Men jeg er enig i at man må finne ut kordan hudtype man har så man kan behandle den med riktig produkt :) jeg er selv veldig fan av garnier 3 i 1 sin. Nydelig produkt. :)

mrone

03.12.2012 kl.20:40

Off kviser er ekkelt! Bra du tar opp temaet, bra blogg forresten! :)

Vanja - Min lille verden

03.12.2012 kl.21:51

mrone: Tusen takk, utrolig koselig å høre! :D
hits