Kylling Wok oppskrift 

Onsdagen mekket jeg kylling wok noe som jeg lager ofte. Kylling wok er lett å lage, og ikke minst supergodt. Jeg vil dele min oppskrift til dere! :)

 

 

Kjær kylling filet i små biter slik som du vil ha det.. Når Kyllingen er godt stekt, kryddrer du med krydder som er for kjøtt og kylling (står på krydder boksen som du finner i kryder hyllen på butikken) Når du er ferdig med å krydre og steke kyllingen, legger du det til siden, i en bolle f.eks.

 


Mellom matlagingen ser jeg på Grey's Anatomy.. Litt selskap mens man lager mat slår ikke feil! ;)

 


Når du har lagt kyllingen til side, så steker du wok grønnsakene (Wok classic) tror jeg den heter. Jeg bruker å la den tine en stund før jeg steker de, jo mer tint de er jo fortere går stekingen:p Jeg bruker også å krydre grønnsakerne. 

 


 

Når wok grønnsakene er ferdig legger du kyllingen tlbake i stekepannen og steker sammen med wok grønnsakene. Krydrer mer etter behov. Deretter tar du wok sausen (på pose) sweet and sour er den jeg brukte nå. Rører godt sammen. Jeg bruker også å koke nudler og steker nudlene sammen med woken, men jeg orket ikke denne gangen! :)

 Bon appetit!

 

 

Håper dette var greit forklart! :) Spørr om dere lurer på noe.

 

 

 


 
 

 

Dailywoe

17.11.2012 kl.17:42

Nam :) Haha, ser på Grey's nå jeg også ^^

Vanja - Min lille verden

17.11.2012 kl.17:42

Dailywoe: haha:)

Dailywoe

17.11.2012 kl.17:44

Hvilken sesong ser du? :)

Vanja - Min lille verden

17.11.2012 kl.17:48

Dailywoe: Akkurat nå holder jeg på med sesong 2 :) Begynte nylig å se opp igjen i og med at jeg har datt ut litt av serien i sesong 8 tror jeg. Elsker serien, kan bare se den opp igjen og opp igjen! Får aldri nok av gjengen :)
hits