Mine meninger - Bit for bit 

Hei!

Har en egen kategori der jeg har tatt opp temaer og skriver min mening.. Men nå skal jeg dele de opp bit for bit i innlegget slik at dere får innblikk i hva mine meninger handler om. Høres det interesannt ut, er det bare å trykke på lenken for å komme til siden.

 

 

Det farlige stoffet GHB : Dette temaet handler om et farlig stoff kalt for flytende ecstasy. Grunnen til at jeg tok opp dette temaet er fordi det er utrolig mange unge, og voksne som driver med narkotiske stoffer. Dette tar jeg opp fordi det er utrolig lett å bli dopet, det finnes folk som putter narkotiske stoffer i drammene til folk, og det har desverre endt med døden. Her lønner det seg å passe på drinkene sine når man er ute, IKKE sett fra deg drinkene uansett om du skal på do eller i baren, og for guds skyld hold handa di over glasset slik at ingen har sjanse for å komme bak deg å helle noe i drinken.

 

 

Dyr i sirkus? tvunget til å underholde : Jeg er en dyreelsker..!  Dyr i sirkus som Elefanter, tigere, løver ++ hører slike dyr hjemme i et trangt bur i sirkus, når de er født til å leve ut i det fri? De trener dyrene med vold og tvang. De blir pisket, sparket, slått, sikkert neddopet for alt vi vet, og utnyttet for underholdningen bare fordi de skal hove inn penger.. De holder dyrene i trange bur og innhenginger, og lenket fast. Hva pokkern slags sirkus er det? 

 

Voldtektsbølgen : Hvor skal jeg begynne..? De fleste av oss vet hvordan rettsystemet i Norge er? Det suger ræva for å si det rett ut! En gjeng med tullinger som ikke kan å bruke hodet burde ikke sitte i rettsystemet og dømme hvor lang fengselstraff en voldtekt/forgiper skal ha. En mann forgrep seg på små jenter på 7 stk i 3 og to av dem 5-6år, og fikk bare 3 års fengsel. En mann voldtok ei dame og fikk redusert straff grunnet fordi han var døv, og oppafattet ikke at hun sa nei.. Hva faen..?? jeg blir direkte kvalm, kjenner magen bare vrenger seg og blodet pumper av sinne! Er det ikke på tide at rettsystemet i Norge burde bli strengere? JA!! 
 

Dyremisshandling : Hvorfor i all verden finnes det så syke og hjernedøde folk at de skal på død og liv misshandle dyr? Hvor godt kommer det ut av det? Uskyldige forsvarsløse og redde dyr som lever sitt liv, helt til noen kommer å piner og torturerer dem til døde. Hva faen feiler det folk egentlig..? Hvis noen må drepe et dyr for at den er skadd, eller for å forsørge seg selv, eller for å selge kjøttet, så avliv dem på en human måte. Hvorfor torturere og pine de? Vi får jo ikke mer burger kjøtt av en ku om man misshandler og torturerer det. At folk ikke kan avlive de på en human måte hvis de absolutt må avlive et dyr. Jeg kan ikke fatte og begripe at de klarer å gjøre sånt mot dyr, de er ikke mennesker i det hele tatt - udyr, udyr som skulle selv ha blitt pint på lik linje med dyra. De er like verdifulle som oss mennsker.. AMEN!
 

 

 

Q : Hva synes dere ?

Q : Hvilket tema fant dere interessant ?

 


 
Ronja

06.11.2012 kl.20:55

Dyr i sirkus er noe jeg virkelig engasjerer meg for! Syntes det er helt forferdelig og vil heller aldri være med å finansiere noe sånt! Blir like sur hver gang..

Mai

06.11.2012 kl.21:06

Er enig med deg om alle temaene, og synes at det er utrolig viktige tema å ta opp!
hits