Vanja anbefaler serier - del 2 

Anbefaling av serier del 1 kan dere lese her..

 

 

The vampire diaries :

Vampyr brødene Stefan og Damon Salvatore kjemper for å vinne hjertet til vakre Elena. Den skjebnesvangre romansen gjøres enda vanskeligere når Elena's dobbelt gjenger Kathrine som er vampyr dukker opp,  og av en flere hundre år gammel forbannelse, som medfører alle slags mystiske og overnaturlige skapninger kjemper om makten i Mystic Falls. Kathrine, som nettopp er frigjort fra graven, slipper løs sin personlige form for ondskap. Når den orginale vampyrfamilien stiger opp fra graven for å gjøre slutt på en tusen år gammel maktkamp, blir Mystic falls slagmarken i en verdenskrig vampyrene imellom. Elena føler seg fanget mellom de to stribende partene - og som alltid, mellom Damon og Stefan. Verdens farligste vampyrer jakter på Elena, som oppdager at hun har en skremmende tilknytning til deres verden. 
 

 

The big bang theory :

Vitenskapens morroklumper er tilbake! På jobben er Leonard og Sheldon og nerdevennene deres opptatt med å feste grepet om kosmos.  På hjemmebane holdes de imidlertid selv i fast grep av virkeligheten - enten det gjelder flørting eller bilkjøring. Penny, en kvinne med alle atomene sine fordelaktig plassert, flytter inn over gangen, begynner Leonard og Sheldons univers å utvide seg på en måte de aldri hadde forestilt seg. Resultatet er en eksplosivt morsom komedie for nerden i oss alle.
 

 

The walking dead :

Etter flere uker i koma våkner Sheriff Rick Grimes opp i et tomt sykehus, hvor han er helt alene. Den verden han en gang kjente har forandret seg radikalt. En zombie-epidemi er brutt ut, og ingenting ser ut til å noen gang bli som før. Rick tar etter hvert ledelsen for en gruppe overlevende, som må stå sammen gjennom tykt og tynt, og mye blod - på jakt etter en trygg havn. Kanskje vil Rick også finne kona og sønnen, som han har et håp om at fortsatt lever? Kampen for å overleve intensiveres og leder dem ut av Atlanta for å søke etter et trykt tilfluktssted i en verden som er ødelagt av zombie-epidemien. Personlige strider truer med å ødelegge gruppen, og de kjemper for å holde fast ved sin menneskelighet og verdighet i en tid hvor det er veldig små sjanser som nettopp dette. Rick oppdager et muligens trygt tilfluktssted, men er det for sent? Og mens de vandrende døde truer deres eksistens, har de også mye å frykte fra andre der ute som fortsatt er i live.
 

 

 

Supernatural : 

Sam jaktet på fryktinngytende vesener gjennom hele oppveksten, men alt det ligger i fortiden. Jusstudiene kaller. Det gjør også trygghet og et normalt liv. Helt til Sams fremmedgjorte bror Dean dukker opp med urovekkende nyheter: Faren deres, som har jaktet på ondskap i mer enn 22 år, har forsvunnet. For å finne ham må brødrene nå jakte på det samme som faren deres jakter på.. Og sam må gjenoppta det livet han trodde han hadde lagt bak seg.

Hold deg fast og la lyset stå på av den nervepirrende, populære serien, som har seerne i sin hule hånd og forhekser kritikerne. Gjør deg klar til å bite negler, og kjenne nakkehårene reiser seg når Sam og Dean legger ut på landveien, der de må ta i bruk all den hemmelige kunnskapen faren deres lærte dem i møte med en marerittaktig rekke ånder, og vesener. Opplev The Supernatural!

 

 

 

Q: Hva synes dere om anbefalingen av serier?

Q: Hvilken serier følger dere med på?

christian

11.11.2012 kl.15:38

det virker brae serier du anbefaler, men er ikke så flink med å følge med på sånne serier du anbefaler.

koselig at du følger med på sånne serier da.

det er koselig å se at du skriver noe anbefalinger på bloggen din så da kan jeg vurdere å se på noen av de etterhvert.

ha en fin kveld videre da :)

klem :)

Ine - Foto og hverdag

11.11.2012 kl.15:57

alle de nevnte er favorittene mine :p
hits