Søvnproblemer? Se Hit!Hei mine gulle gode lesere! ♥

 

Som jeg har skrevet i et par innlegg tidligere, så sliter jeg med søvn. Jeg har prøvd å snu døgnet, legge meg tidlig og stå opp tidlig, eller å legge meg sent og stå opp tidlig, men ingenting funker. Også sliter jeg med tanker som kommer å tar fullstendig overhånd som gjør hjernen min "stresset" og det ender med at jeg ligger å tenker tanker som jeg ikke klarer å kontrollere, da jeg ikke får sove hvor hardt jeg prøver. Jeg prøver å unngå sovetabletter i og med at det er lett for å bli avhengi, og sist jeg tok en sovetablett ble bare natten jeg tok tabletten bare værre. Tankene kom tregende på igjen, og resulterte i at jeg våknet, og følte meg utmattet og stresset.

 

Men så prøvde jeg noe nye nytt. Tabletter som er plantebasert legemiddel for lindring av mild uro og søvnforstyrrelser. Jeg var ganske så skeptisk på om det ville funke, så jeg tok 3 tabletter 1 time før jeg la meg, og i mellomtiden låg jeg å såg på en serie helt til jeg ble trøtt. Den natten der sov jeg som et lite barn, hele natten og null tanker. Hvor fantastisk er ikke det at jeg kan styre mine egne tanker for å si det sånn, det var en fryd å kunne tenke hva jeg vil, og kontrollere tankene mine at dette vil jeg ikke ligge å tenke på. Og ikke nok med det, at jeg får til å sove - hærlig.


 

 

Fåes kjøpt hos helsekost butikker :)


 

 
Murderdoll/Heidi

23.10.2012 kl.13:50

Aw så herlig! Jeg sliter utrolig med å sovne iblant. Er kjempetrett helt til jeg legger meg, da blir jeg lysvåken og ender opp med å ligge å tenke på alt mulig o.o Kanskje jeg burde prøve disse tablettene :) Takk for tipset!^^

Vanja - Min lille verden

23.10.2012 kl.13:53

Murderdoll/Heidi: Kjenner til den, ligger i sengen og er lys våken og tenker på alt og ingenting som jeg overhodet egentlig ikke gidder å tenke på eller vil tenke, men likevel så fylles det opp med tanker en ikke vil ha :/

Disse tablettene funker på meg, også på eldre folk jeg kjenner :)

Linn - Hund, foto og hverdag

23.10.2012 kl.14:06

Ikke prøvd disse før :) Fikk noen tabletter fra legen, men sluttet siden jeg ble "avhengig" og jeg vil kurere søvnproblemene mine, ikke bli avhengig av piller for å sove. Ikke hjalp dem mot uro heller, jeg lå å vrei meg konstant og hadde mer mareritt enn jeg noen sinne har hatt.

Men kanskje jeg skal prøve ut disse :)

Elin Slåen

23.10.2012 kl.14:08

Altså, jeg prøvde disse en gang... Den første kvelden holdt jeg på å spy, fordi tablettene både lukter og smaker spy- og ikke nok med det- lukten setter seg i hendene og den går ikke an å vaske bort igjen!

Uansett, jeg tok de ca. 30 minutter føre jeg skulle legge meg- og den natten sov jeg som et lite barn. Jeg var veldig urolig, men jeg sov.

Den andre kvelden hadde ingen virkning i det hele tatt. Første kvelden var nok bare ren og kjær psykisk-lettlurt.

Kveldene gikk men det hadde fortsatt ingen virkning. Jeg fortsatte en liten periode til, for jeg tenkte at det ville fungere etterhvert. Vel, de fungerte de- DAGEN ETTER!

Jeg tok de tidlig på kvelden slik at jeg skulle komme meg tidlig i seng, men tablettene begynte ikke å virke føre formiddagen dagen etter! Jeg satt på skolen og greide såvidt å holde øynene åpne, jeg gjespet konstant og hadde ikke fokuset noen andre steder enn at jeg savnet sengen min.

Jeg måtte tilslutt fortelle lærerne mine om hva som var problemet, for rykter om både narkotika og det som er hang løst i luften!

Møkka tabletter som lukter, smaker og setter spylukt alle steder!

Vanja - Min lille verden

23.10.2012 kl.14:30

Elin Slåen: Hmm ikke bra :/ Hvis disse ikke funker på deg burde du snakke med legen om et finnes andre alternativer for deg slik at du skal sove bedre om natta. Jeg synes de lukter litt, men lukta går bort. Men det kommer kanskje litt ann på hvor mange tabletter du tar før du legger deg, for det står på pakken at du skal ta de 1 1/2 time før du legger og det gjorde jeg + at jeg tok 3 stk.

Skal uansett snakke med legen for å høre hva han har å si, om han har noe å anbefale til meg :) Det er slitsomt å ikke få sove

Vanja - Min lille verden

23.10.2012 kl.14:32

mylife: Høres ikke særlig ut nei :/ Jeg synes disse funket, tok 3 tabletter 1 time før jeg la meg, såg på en serie imens og til slutt ble jeg trøtt. For tar man tabletter og legger seg med en gang, er det lett for å ligge å vente på at tablettene skal funke, og hvordan de funker. Jeg satte på film/serie for å tenke på noe annet og for å bli ekstra trøtt, og jeg fikk sove uten å være urolig, ligge å tenke og alt det der :)

Elin Slåen

23.10.2012 kl.14:57

Jeg fulgte det som sto på pakken- er mange år siden, så husker ikke hva som sto :P

kjedsomheternoedritt

23.10.2012 kl.21:47

se der ja, kanskje jeg skal prøve de :) kan sitte i 24 timer og sove i 2 timer og være lys våken, eller sove 17 timer være våken i 2 og sove i 12 timer til. mulig det er noe annet bak men det er værd ett forsøk :D

Vanja - Min lille verden

24.10.2012 kl.10:49

kjedsomheternoedritt: Huff, det høres ikke bra ut. Lurt å finne ut om det er noe som ligger bak til at du ikke får sove eller om det bare er at du rett og slett ikke får sove. Jeg har mye som ligger bak som gjør at jeg sliter med søvn. Men det er verdt et forsøkt på å prøve det ut :) Jeg bruker å ta 3 tabletter 1 t før jeg legger meg til å sove, så imellomtiden ser jeg på film/serie noe som er lurt slik at man ikke ligger å tenker og venter på om tabletten funker osv. Har sovet godt i hele natt :)
hits