Kvisenytt 

Disse ansiktsproduktene er det jeg bruker hver dag.

 

Garnier pure active : er en effektiv produkt for uren hud. Det kan være vanskelig å få bukt med uren hud, og bli kvitt merker som følge av problemhud kan være enda vanskeligere. Pure active inneholder en kombinasjon av effektive, naturlige og  antibakterielle ingredienser som er effektive både mot uren hud og merker som oppstår som følge av problem hud.


Acnicyl Cleanser : Er en dyptrensende, parfymefri gel for daglig bruk som på en mild og effektiv måte fjerner urenheter og overflødig talg uten å tørke ut huden. Motvirker og forebygger urenheter og kviser.

Jeg har brukt denne og Acnicyl ganske ofte da jeg fikk et ubrudd da jeg skiftet p-piller noe som er normalt. Etter bruk av disse to morgen og kveld begynte det sakte men sikkert å slippe taket - heldigvis. Etter det har jeg ikke hatt utbrudd i panna.- Litt flaut å legge ut dette bilde men lagå. Urenheter og fet hud.

 

MD formulations : Er en hudpleieserie mot hudproblemer og hudaldring, basert på aha-molekylet glykolsyre, som har viteskapelige dokumentert effekter. Den motvirker uren hud, "sorte prikker", arr og strekkmerker, rynker og tørr hud. Serien er like aktuell for kvinner og menn. Samtlige produkter i serien er dermatalogisk testet og allergitestet (det vil si at det er testet på menneskehud slik som jeg har forstått og fått med meg.)

 

Jeg fikk anbefalt av hudpleieren siden jeg har uren og fet hud så anbefalte hun meg Md formulationsserien noe jeg har prøvd siden Juni/Juli. Jeg har mindre urenheter og ikke minst mindre fet hud. Synes det tar litt på tiden å se resultatet i og med at jeg har brukt denne serien + scrub, serium, og krem så lenge, men som hun sa, at dritten er på vei ut. Så det er sikkert sant, får jeg kviser eller litt utbrudd så er det sikkert fordi alt av urenheter og fetende huden er på vei ut og blir rengjort skikkelig.

 

Basiron : Er en reseptfri kvisekrem som jeg kaller det, som åpner porene og dreper bakteriene. Basiron har en mykgjørende og fuktighetsbevarende effekt og inneholder ikke alkohol eller parfyme. Basiron kan fin kombineres med andre produkter mot kviser. Selv har jeg merket at det funker og noen kviser har gradvis forsvunnet og noen er på vei til å tørkes ut for å si det sånn. Alt tar vel sin tid, og håper huden min blir bedre med tiden.

 
 

Q: Hva synes dere om tipset ?

Q: Bruker dere noen av disse?

Q: Har dere noen tips ?

ingvild

18.10.2012 kl.21:15

mitt tips er å skylle ansiktet med kaldt vann en til to ganger daglig. det hjelper, og kvisene trekker seg inn. i tillegg bruker jeg en rosa natt-krem fra the body shop! trenger ikke mer enn det :)

Ingvild

23.10.2012 kl.14:04

Jeg har veldig problemer med kviser, men er jo også bare 15 år. jeg bruker sebamed antispot treatment ellernoe og skum fra samme serie. Synes dette fungere bra til å hindre flere utbrudd, men kvisene jeg har blir ikke borte.

Merethe

23.10.2012 kl.14:59

Kjempebra tips! :-)

kineberntsen

23.10.2012 kl.15:10

Jeg hadde store problemer med kviser og uren hud i tenåring årene mine. Ingenting som hjalp, og da mener jeg ingenting. Jeg prøvde så utrolig mye forskjellig, og brukte MYE (unødvendige) penger på dette. Til en dag, kona til fetteren min anbefalte noe som heter Dalacin! Dette er riktig nok noe man må til legen for få resept på. Etter at jeg begynt å bruke Dalacin har jeg blitt kvitt kvisene og utbruddene jeg konstant hadde! :)

Vanja - Min lille verden

23.10.2012 kl.15:13

kineberntsen: så bra :)
hits