Pakke i posten - Oriflame produkt, anbefales!! 

Hei og god morgen mine lesere! :)

For et vakkert vær det er å våkne opp til, sol og blå himmel. Men nå var det ikke akkurat været jeg skulle blogge om. Jeg fikk en liten hærlig liten sak i posten fra Oriflame. Jeg fikk den av tanta mi som bestilte den for meg, og tenke jeg skulle blogge litt om den.

 


 

Giordani gold adaptive luminous concealer er en concealer som er perfekt for bruk under øynene. Jeg bruker denne for å skjule tretthet, og mørke ringer under øynene. Jeg har prøvd litt forskjellige sminketyper til ingen nytte, helt til jeg testet denne. Jeg er rett og slett avhengi, spessielt når jeg har en sminkefri dag og skal gå ut på butikken, er denne ganske kjekk å ha. Jeg bruker å se så trett og sløv ut uten sminke, men denne får øynene til å se friskere og lyse mer opp. 

koster 119,-  og kan bestilles HER!  


 

 

Q : Hva synes dere om tipset mitt?

Q : Har dere prøvd Oriflame produkt?


Benedikte

28.09.2012 kl.12:45

Bra tips :) Nei, har ikke det men har vært på sånn kveld med ei dame som snakker om de. Det var utrolig mye fin sminke fra merket :)

Vanja - Min lille verden

28.09.2012 kl.12:46

Benedikte: De har utrolig masse bra produkter, alt i fra sminke, kroppspleie og hår ++ Oriflame er et produkt jeg kommer til å bestille mer fra :)

Christine Støle

28.09.2012 kl.12:51

Er så heldig å har masse produkter fra oriflame og fikk en stor pakke i posten i dag med flere produkter :-D Oriflame er mitt absolutte favorittmerke innen sminke! SÅ mye bra! Men har aldri testet denne :-)

Beate :)

28.09.2012 kl.12:58

Ååå, haha! Jeg trodde det var til leppene jeg..

Vanja - Min lille verden

28.09.2012 kl.13:05

Christine Støle: Heldig :)

De har utrolig mye bra, skal fortsette å teste andre ting jeg ikke har prøvd før :)
hits