I'll be fine, just not todayHei alle sammen..! Her ligger jeg som en slakt i sengen, har sovet i armkroken til kjæresten min i 2-3 timer.. Og godt var det... Det er en utrolig tøff og slitsom tid jeg har, som tærer utrolig på humøret mitt, hode og kroppen..  Dere kan lese mer her: Før betydde kreft det samme som død for meg og en tung tid!

Har grått en del, humørsvingninger og gud vet hva, men desverre blir det slik man føler det når man er i en slik situasjon som meg. Det er ikke en enkel situasjon for noen i familien at verdens beste mamma fikk akutt leukemi.

Jeg og kjæresten har kost oss med ost, og kjeks med druer. Nå skal jeg prøve å kose meg med One tree hill og tenke på noe annet.. 

 


 

Q: Hvordan har mine lesere det?

Q: Ser dere på One tree hill?

  

Iselin victoria

04.09.2012 kl.22:32

Huff, så trist! Er ikke lett når noen rammes av kreft i familie. Fikk vite før en stund før sommeren at bestemoren min har kreft og før sommeren at hun ikke blir å overleve det, men lever enda, heldigvis, hun er en sterk dame. Man må bare ikke gi opp trua!

04.09.2012 kl.22:41

jeg har det greit, men jeg tenker jo på deg og din familie og hvordan dere har det nå og jeg skjønner godt hvordan du har det. så klart du blir trøtt og lei av alt du går igjennom så du får bare kose deg videre og tenke på at du har en god type og mange gode venner rundt deg som bryr seg om deg og familien din.

jeg krysser fingre på alt går bra med moren din slik at du slipper å være lei deg noe mer.

jeg ser ikke på One tree hill.

en god klem fra meg til deg.

Taiba

04.09.2012 kl.22:50

håper du får det bedre! du er sterk

Vanja - Min lille verden

04.09.2012 kl.23:00

Iselin victoria: Huff, ja det er trist og forferdelig vondt når noen man kjenner blir rammet av kreft, man blir rammet selv når det er et familie medlem..

Godt å høre at hun lever enda og at hun er sterk! :) det er godt å høre, og det varmer mye å se hvor sterk og tapper man blir i en slik situasjon.. Hærlighet, hvor får man all den styrken i fra?

Klem

Vanja - Min lille verden

04.09.2012 kl.23:03

Anonym: Det er fint å høre, det varmer :) Blir så overveldet av å se at folk bryr seg. Prøver å være sterk og tenke positivt, men det er vanskelig til tider.

Klem

Vanja - Min lille verden

04.09.2012 kl.23:03

Taiba: Tusen takk.

Klem

VeronicasBoble

06.09.2012 kl.13:05

One Tree Hill er den beste unnskyldningen som finnes når man bare trenger å grine! Dessuten er det vanvittig mange gode sitater og tanker der. Har jeg en dårlig dag, ser jeg One Tree Hill. Er i sesong to for tredje gang nå!:p

Vanja - Min lille verden

06.09.2012 kl.15:22

VeronicasBoble: Hehe sant :) Har kommet til sesong 7, trist at jeg snart er ferdig. Da begynner jeg på en ny serie som får humøret mitt 100% på topp, og det er nemlig friends :) for en vittig gjeng.. :)
hits