Før betydde kreft det samme som død for meg 

Før betydde kreft det samme som død for meg. Flere mennesker jeg vet om og kjenner, i det siste månedene og årene har hatt eller har kreft.. Synes flere og flere blir rammet av kreft. Å få vite at noen får kreft har man nesten ikke lyst til å tro det man hører, kreft er skummle og farlige greier som man nesten ikke kan få kontroll over.. Noen greier seg ikke, mens andre blir erklært frisk. Da jeg fikk vite at Mamma fikk kreft (akutt myelogen leukemi) falt jeg sammen i tårer.. Jeg klarte ikke helt å ta det til meg, men samtidig var det en del av meg som innsåg det. Det å sitte hjelpesløs, redd og knust over dårlige nyheten var rett og slett uvirkelig.. Jeg kjenner noen som har overlevd kreft, og vet om noen som desverre ikke greide seg. Mamma mi har kreft, min egen mor har kreft? Det som også kom til å tenke på er Regine Stokke som også hadde Akutt myelogen leukemi. Det å lese bloggen og boken hennes om kampen mot kreften, hadde aldri trodd at min mor skulle få det samme. Jeg er redd, bekymret, knust, sint og lei meg.. Man klarer ikke helt å tro det, men samtidig så vet man jo at det er sant..

 

Hun klarte å vinne over kreften i Juni, men fikk desverre tilbake fall no nylig.. Den største gaven man kan få er at hun blir erklært frisk og forblir frisk..  Dette helvete skal hun nok en gang vinne over, igjen.. Det er utfattelig vanskelig å vite, ufattelig vanskelig og vond situasjon det vi familien, og ikke minst det mamma gjennomgår. Heldigvis er det en trygghet for oss å vite at hun er i trygge hender på sykehuset som tar godt vare henne, og som kjemper like mye som oss for å vinne over dritten. KREFT.. Kreft.. Synes det er "skummelt" ord, for man vet aldri om man vinner eller taper. K r e f t. Ta på det, føl det, smak det.. Si det høyt for deg selv. Hvis jeg sier det ofte nok, kanskje jeg greier å slutte å forbinde det med ordet død? 

  

 

 
christian

22.07.2012 kl.17:08

kreft er et ekkel ord for den kan være positiv og negativ, men for din del og moren din sin del så håper jeg at den er positiv og at den forsvinner helt og ikke kommer tilbake så får legene hjelpe hun med å blir frisk og bli kvitt det ekkle ordet som vi ikke liker noe særlig så får moren din kjempe seg videre så får du og dine og vi andre krysse fingrene på at alt går bra med henne.

du får bare stå på videre og håpe på det beste.

varme tanker går til deg og dine og en god klem fra meg.

Vanja - Min lille verden

22.07.2012 kl.17:10

christian: Tusen takk for støttende ord. Vi får håpe at alt går bra og at hun blir frisk.

Frezz

22.07.2012 kl.17:24

Alt som forbindes med kreft er skummelt. Det er trist og vanskelig.

Men jeg har sett familien gå gjennom dette før, og dere er sterke. Dere klarer å holde motet oppe, og dere vil klare dere gjennom dette også.

Du er sterk du også Vanja :) Dette kommer til å ordne seg til slutt vet du. Du har no tross alt mange som er gla i deg, som er der for deg også :)

Victoria

23.07.2012 kl.01:17

Uff. Det er så tragisk at jeg skjønner det nesten ikke. Håper ho blir frisk. Krysser det som krysses kan. Stor klem. <3

Joachim

23.07.2012 kl.14:57

veldig bra skrivet

håper hun blir frisk igjen <3

Ta en titt, og legge igjen en kommentar :-)?

Anna Thorland :)

23.07.2012 kl.15:00

Håper hun blir frisk !! :) Det er så trist .. :(

Hylja

23.07.2012 kl.15:16

Jeg fikk en impuls om å skrive ordet "KREFT" på et stykke papir, legge det på bakken, og tråkke på det med en stiletthæl, helt til det var helt oppløst. Ikke at det hjelper deg, men jeg tror jeg hadde følt meg litt bedre...

Håper mammaen din vinner denne kampen også! Det er noe grusomt svineri. :/

Lotte Melby

23.07.2012 kl.15:20

Har vært gjennom det selv, men stemoren min slapp taket på selveste skuddårsdagen i år etter 5 års kamp. Morfaren min døde av det for et par år siden også.

Men det fins alltid håp, så lenge alle står sammen! Vær sterke ♥

Sara Helen

23.07.2012 kl.15:24

Huff.. håper hun blir frisk, og jeg kan ikke tenke meg hva du går igjennom.. <3
hits