Spørsmål om Speilreflekskamera!Jeg har et spørsmål til dere angående om Speilrefleks kamera.

Jeg bare lurer på om hva som er fordelen med å kjøpe det brukt (finn.no) eller å kjøpe ubrukt på butikk, hva som er best å kjøpe av speilrefleks kamera hvis du bare skal bruke det til å ta fine bilder av naturen, dyr, mennesker o.l. Grunnen til at jeg lurer er fordi at jeg vil kjøpe meg slik, og jeg fant brukt på finn.no. Den var pent brukt og ganske bra i følge en kompis av meg. Jeg synes det er litt greit å høre hva dere andre bloggere, venner osv synes før jeg tar turen innom butikk.

 

Annonsebilde

 

Q: Har dere tips å komme med?

may-teresa

23.11.2011 kl.15:00

bra svart :-)

Hanna Banana

23.11.2011 kl.15:01

Hvis det er nikon du tenker på så kan jeg nok ikke hjelpe deg noe, for det kameraet skjønner jeg meg ikke på i det heletatt!

Vanja - Min lille verden

23.11.2011 kl.15:02

Hanna Banana: Siden jeg ikke har peiling på slike kameraer og merker, så aner jeg ikke hvilket merke jeg er ute etter. Driver bare å ser litt på forskjellige :)

Frida Victoria

23.11.2011 kl.15:06

Anbefaler Canon :)

Vanja - Min lille verden

23.11.2011 kl.15:07

Frida Victoria: jeg må bare spørre, hvorfor canon?

Amalie Josefin

23.11.2011 kl.15:08

Haha hun May-Teresa kan ikke ha lest innlegget i det hele tatt :)!

Jeg har nikon D5100 og er kjempe fornøyd med det . Jeg kjøpte det i butikk til rundt 7000. Hadde jeg vært deg hadde jeg kjøpt kamera i butikk, du vet aldri hva folk kan lure deg med på nettet, og det kan være noe som er ødelagt..! Men det er jo selvsagt billigere å kjøpe på finn, så det er egentligt fra person til person :)

Vanja - Min lille verden

23.11.2011 kl.15:24

Amalie Josefin: Hehe merket det :)

Det er akkurat det jeg også tenker, er jo redd for det du sier at man kan lure folk på nett med at kameraet ikke er i bra stand osv. Posetive for meg på nett er at det er billigere, har ikke råd til alt for dyr kamera heller, men jeg får se det an litt :) Og så kan jeg se litt på butikken å høre litt mer og se på priser :)

Tusen takk for tips iallefall! :D
Så gode svar :)

Martha Kabatanchi♥

23.11.2011 kl.16:34

Fin blogg :)

a teenager with thoughts ©

23.11.2011 kl.18:53

Jeg kjøpte mitt på komplett.no, men jeg visste jeg måtte ha et kamera med best mulig kvalitet både på kamerahuset og objektivene - går på fotolinje, så vi printer en del store bilder, og da går det ikke med noe annet enn det beste! Men så lenge du ikke har tenkt å printe noe større enn A4, går det greit å kjøpe brukt. Læreren min skulle for eksempel selge EOS 450D-en sin, han solgte den gjerne til andre elever på skolen ettersom det var i god stand, men ville ikke selge det til elevene sine ettersom vi printer så stort som vi gjør (40x60cm er det minste vi printer i!).
Nei, nå ble det kanskje litt mye surr her. I bunn og grunn ville jeg ikke kjøpt et brukt kamera uten å fysisk se og holde og prøve det først. Kjøper du nytt så vet du at det i utgangspunktet ikke skal være noe i veien med det, men det koster en god del mer, sikker. Om du vil kjøpe noe nytt, though, kan jeg anbefale Canon EOS 1100D og 500D - 550D og 600D er også bra, men ettersom de er nyere enn 500D så koster de også mer. Men de to førstnevnte burde ikke være så dyre nå! (= (Og ja, jeg er stoooor Canon-fan! :P)
Håper du finner ut av det! Blogg om kameraet når du har fått det! :D

Vanja - Min lille verden

23.11.2011 kl.19:50

a teenager with thoughts ©:

Ahh :) Jeg skal se litt rundt på nett og i butikker, så får jeg se an litt pris og diverse :) Fikk nettopp vite at hvis jeg skulle kjøpe meg et kamera på finn.no så har de en sånn sikkerhet at jeg får varen først, så skal jeg skrive under på om varen er i stand osv (tror jeg det var) og hvis det er slik at jeg får varen først, så får jeg jo sjekket den ut før de på finn.no overfører pengene videre til eieren av kameraet :) Men jeg er litt skeptisk å kjøpe sånne ting på nett, spess når det er brukt. Men som sagt så får jeg bare se litt videre og sjekke rundt :)

Kan også sjekke Canon som du nevnte :)Hvis jeg kjøper meg skal jeg klart blogge om det :)

Tusen takk for mye hjelp og tips :)
hits