REFLEKSViktig meldig: - Store og små der ute (mødre & fedre også): - VÆR SÅ SNILL, BRUK REFLEKS! Gjerne refleksvest, så slipper bilister å sitte med hjertet i halsen og evt. bli ufrivillig drapsmann. Husk at du blir sett 100 meter tidligere med refleks!! Det kan være 100 viktige meter. Kopier gjerne denne, slik at flest mulig blir påminnet. Nå kommer/er det mørketida og vi har ingen å miste ♥

Det verste jeg vet når jeg er ute å kjører om kveldene er folk uten reflesk. Det er så lett å tro at når billysene treffer oss at billistene kan se oss, men det kan vi desverre ikke. Det er ganske vanskelig å se folk i mørket, spessielt når det regner eller har regnet. Husk refleks folkens!

 
Tanja Merethe

03.11.2011 kl.15:00

Skal poste selv ett innlegg om refleks :-)
Men det skulle vært påbudt! Sykkelhjelm også. Selv om begge deler ser litt dumt ut og ikke står i stil med hva man bruker, kan man jo dø om man ikke bruker det. Altfor mange tror de har kontroll.

Vanja - Min lille verden

03.11.2011 kl.16:02

Tanja Merethe:

Supert :) Husker før jeg fikk lappen at jeg trodde billistene såg oss siden billyset treffer oss, men det gjør det altså ikke. Det er ganske vanskelig å se, kommer litt an på klær osv, noe kan du se litt bedre enn andre - skummelt er det uansett:/ Og etter jeg har fått lappen og kjører selv, så vet jeg hvordan det er å være i billistenes situasjon.

Helt enig at det skulle ha vært påbudt med både refleks og sykkelhjelm. Skulle ha vært strenge regler på disse to.
hits