Hvor vil du reise ?De stedene jeg drømmer om å reise til er: London, Hollywood og ikke minst varmere strøk. Jeg har skrevet et lite innlegg om at jeg har vært i både London og Hollywood, så dit ønsker jeg å reise tilbake til. Jeg drømmer også om å reise tilbake til varmere strøk. Det hadde vært digg!

 

London : Jeg reiste dit sammen med familien da jeg var rundt 11-12 år gammel hvis jeg ikke husker feil. Vi shoppet i oxford street, var innom og såg på fotball bana til Arsenal (pappa er Arsenal fan). Vi tok turen innom Madame Tussaude, hørte på historier om Jack the ripper og historier om hvordan det var i London på 1800-tallet. Spennende, men ganske ekkelt. Er temmelig glad for at jeg ikke levde på denne tiden!Bulgaria : Jeg reiste nok en gang sammen med familien min, i Albena og Golden Sands. Golden Sands vil jeg reise tilbake til. Fine badestrand, basseng og hyggelige folk som jobber på hotellet og i resturangen. Alt ligger nært stranden noe som er et stort pluss. Det er kjempe fint der, og ganske billig.

 

 

Hollywood : Jeg reiste dit sammen med klassen min. Det var helt utrolig at drømmen min gikk i oppfyllelse. Mye å se og mye å oppleve. Stå opp 07:00 på morgenen og spise en god frokost på 70-talls resturang var fantastisk. Dra på shopping og  stikke innom en skobutikk hvor det er tusenvis av forskjellige sko rett forran og bak deg, er alle jenters drøm. Møte skuespillere, og være publikum for tv-serien til death. Oppleve et skikkelig berg og dalbane kick på Six Flags. Bli skikkelig skremt på House of horros, se på fast and the furious bilene, show og 3D kino på Universal Studios. Shoppe i Santa Monica, gå på stranden, og mye mye mer. Rett og slett en hærlig opplevelse jeg aldri vil glemme.

 

Siden jeg har fått oppfylt ønskene mine, er det flere steder jeg ønsker å reise til. 

- Australia

- New York

- Paris

- Hawaii

- Tyrkia

 


 Q : Hvor har dere lyst å reise ?

Afrika og Hawaii :)

Stine

01.11.2011 kl.16:19

Akkurat nå vil jeg til et sted det er sommervær nå. Men også til Paris. :)

Charlene

01.11.2011 kl.20:36

Paris er absolutt ett sted du burde dra, ikke trenger du all verdens tid eller penger heller :) Vi var der i fire dager, og klarte å nyte byen uten å tømme kontoen helt :) Det er noe med selve stemningen der <3

btsarah

02.11.2011 kl.17:34

Fin blogg! Ha en fin dag videre :)
hits