Jeg døde i dagFra en hund ♥

Jeg døde i dag. Du ble lei av meg og tok meg til dyrehjemmet. Der var det fullt, og jeg trakk et uheldig tall. Jeg er i en svart plastpose i et deponi nå. En annen valp vil få bruke båndet mitt. Halsbåndet mitt var skittent og altfor lite, men damen tok det av før hun sendte meg til Dyrehimmelen. Ville jeg fortsatt vært hjemme hvis jeg ikke hadde tygget på dine sko? Jeg visste ikke hva det var, men det var skinn, og det var på gulvet. Jeg bare lekte. Du glemte å kjøpe valpe leker. Ville jeg fortsatt vært hjemme hvis jeg hadde blitt stueren? Gni nesen min i det jeg gjorde meg bare for skamfull til å gå i det hele tatt. Det finnes bøker om lydighet, og lærere som ville ha lært deg hvordan å lære meg å gå til døren. Ville jeg fortsatt vært hjemme hvis jeg ikke hadde dratt lopper inn i huset? Uten anti-loppe medisin, kunne jeg ikke få dem av meg etter at du forlot meg i hagen i flere dager. Ville jeg fortsatt vært hjemme hvis jeg ikke hadde bjeffet? Jeg sa bare: "Jeg er redd, jeg er ensom, jeg er her, jeg er her! Jeg vil være din beste venn. "Ville jeg fortsatt vært hjemme hvis jeg hadde gjort deg glad? Å slå meg lærte meg ikke hvordan. Ville jeg fortsatt vært hjemme hvis du hadde tatt deg tid til å ta vare på meg og å lære meg manerer? Du tok ikke hensyn til meg etter den første uken, men jeg brukte all min tid og ventet på at du skulle elske meg. Jeg døde i dag. Glad i deg. Vennlig hilsen valpen din. Det er på tide å stoppe dyreplageri!


 

Jeg hater dyreplageri.. Når folk skaffer seg dyr må de ha vett nok til å forstå at de har et ansvar. Oppdra den, gi den mat, omsorg og kjærlighet. Får vondt når jeg leser denne historien, virkelig på tide å stoppe dyreplageri! 

Beate :)

26.09.2011 kl.19:03

<3
Jeg har lest en lignende historie, og jeg gråter når jeg leser. Uff... Trist :(

Vero - tinysuperstar!

26.09.2011 kl.19:15

enig! har to hunder selv, og skjønner ikke hvordan mennesker kan klare å mishandle dyr...
<3

Kine Berntsen

26.09.2011 kl.19:34

Deprimerende innlegg..

Lilli

26.09.2011 kl.19:38

Er så enig!!

Hanne Lisa

26.09.2011 kl.19:42

<3 ;s

Beathe

26.09.2011 kl.20:20

er så trist.

skjønner ikke korleis folk kan ver onde mot dyr, men det mange folk ikke skjønner er att dyrene blir jo sånn etter koss dei behandler dei og att om hunden ikke er lydig så er det kanskje eieren sin feil ikke hunden..

Caroline&Dyrene

26.09.2011 kl.21:43

den her er supertrist... :/ Fatter ikke hvordan folk kan gjøre no dyr ondt.. Klarer ikke jeg i allefall

Catarina

27.09.2011 kl.14:45

uff, kjempe trist! :S
hits