Jobbsøker kurs og jobbsøkingHei og hopp.. Noen av dere vet at jeg har begynt på jobbsøkerkurs og tenkte å skrive litt om det til dere.. Jeg har vært arbeidsledig i nesten 2 år pga helsemessige årsaker og personlige grunner - med andre ord, jeg var ikke i stand til å jobbe så jeg har vært mye sykmeldt og slitt med å komt meg ut i arbeidslivet.. I sommer fikk jeg vikar jobb i barnehage og trivdes kjempe godt. Etter at de ikke trengte noe mer vikarer siden sommerferien var over, fikk jeg tilbud via NAV om å være med på jobbsøker kurs og da får man jo penger for å være med på dette.. (jeg har også levert cv`er tidligere uten å få hell)

De to-tre første dagene synes jeg det var ganske kjedelig. Men etterhvert når man kommer inn i det, bli kjent med de andre som er på kurset går det mye bedre. Jeg har Maggie og Runar som er der som jeg kjenner godt, vi har det artig sammen og tiden raser avgårde.. Vi er en ganske kjekk gjeng. Har 2 uker igjen så er jeg ferdig med kurset, og jeg håper virkelig at jeg får meg jobb nå. Jeg og Maggie har sprunget fra butikk til butikk og levert åpen søknad og CV. Har levert over 14 stk, da får man bare håpe på det beste og krysse fingrene.Q : Har dere vært på jobbsøker kurs før ?

 
nei :)

vaarin-marita

06.09.2011 kl.17:03

har ikke vært med, men skal snart tror jeg, etter en bilulykke i sommer mistet jeg på en måte sjanen til de jobbene jeg kunne fått, så må begynne på nytt nå. =)

Vanja - Min lille verden

06.09.2011 kl.17:05

vaarinmarita:

Huff, trist å høre. Håper det går bra med deg etter bilylykken, og lykke til videre :)

vaarin-marita

06.09.2011 kl.17:11

Jada :) Det går, for det bare må gå :P fikk varig skade i nakken :P så må bare ta tiden til hjelp :D Hvordan er det på kursene? :)

Vanja - Min lille verden

06.09.2011 kl.17:47

vaarinmarita:

Jeg trodde det skulle gå utrolig sakte og at jeg kom til å dø av kjedsomhet :p men det var ikke så ille som jeg hadde trodd :) Som jeg også skrev så er det godt å ha noen man kjenner på kurset, for da slipper du å være alene og så kan du levere cv sammen :) Jeg synes det går bra på kurset, det kan være litt kjedelig til tider, men når man har så mange cv`er som skal gis ut på butikker så går tiden utrolig fort :) Så er det utrolig godt å ha noe å gjøre på og være sosial og ikke sitte innestengt hjemme på rommet å se på serier noe som jeg gjorde :p nå kommer jeg mer ut og er sosial :)

MartheRebecca

06.09.2011 kl.18:00

SV; hahah, jah.. det kan jeg være enig i c:

vaarin-marita

06.09.2011 kl.18:01

D høres mega flott ut :D

MartheRebecca

06.09.2011 kl.18:01

SV; hahah, jah.. det kan jeg være enig i c:

Ullsauen

06.09.2011 kl.21:55

Hei hei :)

SKulle bare si at du er med i blogg vs blogg i gr 3 :) Så her er det om å sanke stemmer! LYKKE til <3

Vanja - Min lille verden

06.09.2011 kl.22:08

Ullsauen:

Takk :D Så bra ^^
hits