Melanotan " Barbie Dopet"Dette temaet har jeg tatt opp på bloggen tidligere. Jeg har skrevet informasjon hva det er og hva som kan skje med de som prøver det eller bruker det.. Jeg har også skrevet ned mine meninger om dette, jeg har aldri prøvd det og kommer aldri til å gjøre det..

Er dere interisserte å lese litt mer om det og si deres mening ? Så kan dere lese det  på bloggen min : HER

 

29.08.2011 kl.17:52

Fin mening!

Vanja - Min lille verden

29.08.2011 kl.17:52

Anonym: Takk! :)

ecshox

29.08.2011 kl.18:12

Nice blogg!

Shopping det, her er billige sko! Klikk på min link ovenfor, må det være egnet for skoene dine!Billig nike shox sko sko , Nike Free Run sko,nike max sko,gratis frakt,credit card patment,100% safe trade!3-5 dager ankomst!

Ida Christine West

29.08.2011 kl.18:18

SV: Jada, det er godt mulig at folk reagerer forskjellig på det. folk reagerer forskjellig på alt. men du vet at dette er et nøye testet stoff som er lovelig i flere land? Da sier det seg selv at det er godt testet, og at de fleste reagerer positivt og noen lunde likt på det. NÅR det brukes riktig. Sannsynligheten for å få bivirkninger øker betraktelig når du blander det ut selv. Jeg som fikk det blandet ut av en hudlege på 50 år fikk en nydelig brunfarge og ingen bivirkninger.. Tror du det bare skyldes at kroppen min reagerer bra på det? i så fall mangler du evnen til å tenke logisk. Jeg fikk det blandet ut av en profesjonell, og fikk ingen bivirkninger, andre blandet det ut selv, og fikk bivirkninger.. hum hvorfor det tro?, jo fordi kroppene våre reagerer forskjellig.. nei tror ikke det gitt. Man KAN selvfølgelig få bivirkninger selv om man gjør det riktig, man kan få bivirkninger av ALT. Så det er en risiko med det. men sannsynligheten for å få bivirkninger blir liten når du gjør det riktig!

jeg skjønner ikke helt hvorfor du skriver om dette her jeg.. du har ingen egen erfaring med det, og så vidt jeg har forstått, heller ingen faglig kompetanse. det eneste du skriver om, er altså andres erfaringer.. det blir for dumt.

♥ Marie

29.08.2011 kl.18:20

fin mening ja ! elsker bloggen din :D

Vanja - Min lille verden

29.08.2011 kl.18:36

Ida Christine West:

Jeg skriver bare ned min mening og mitt syn på Barbiedopet.. Jeg har lest og hørt forskjellige historer fra folk der man har opplevd lite og store bivirkninger. Klart at jeg ikke har noen erfaringer med dette når jeg ikke har prøvd, men man får jo innblikk i det når man leser andres historier. Trenger ikke å ha erfaringer med dette bare for å ha sin mening om dette og jeg vil også høre andres meninger om dette.. Så Relax.

Ida Christine West

29.08.2011 kl.18:42

SV: Så moro at du bare svarer på nederste del av kommentaren min. :) jada, du må bare ha din menig om det, men din mening er ikke mye verdt når du verken har erfaring eller kunnskap å basere den på. Det eneste du har er andres erfaringer. Og da stort sett erfaringer til folk som har blandet det ut selv. Jeg har mange venner som har prøvde dette selv, og alle har endt opp med stygg farge og med bivirkninger. Mens jeg, og tre til i familien, fikk det blandet ut av en hudlege. Vi fikk ingen bivirkninger og super farge.. tror ikke det er tilfeldig akkurat, slik du tror. haha :)

Vanja - Min lille verden

29.08.2011 kl.18:51

Ida Christine West: hehe ja okei :) Ja det er sant, men jeg skriver jo ikke dette for uten grunn.. Det er liksom for å vite mer om er det så "farlig" som noen skal ha det til? og kanskje det ikke er så "farlig" om man får blandet det ut hos en hudlege enn å gjøre det selv ? Det er utrolig mange som angrer som sagt, det er de som har blandet selv. Men jeg skriver dette og legger det ut for at andre skal skrive hva de selv har erfart osv. Det var ikke noe negativt ment med det jeg mener og skriver til deg :) Jeg tenker liksom at hvis folk absolutt ønsker å bruke "barbiedopet" så er det jo lurt at de får vite hva som er tryggest, hva man skal gjøre og ikke gjøre.. Jeg er jo selv nysgjerrig på dette og bivirkningene, derfor jeg tar det opp. Og om det er så farlig eller ikke.. Det var bare det :)

Ida Christine West

29.08.2011 kl.18:59

SV: Joda jeg skjønner den.. Men jeg synes du virker veeldig negativ til det, å jeg synes det er litt dumt at så mange får en negativ holdning til det, spesielt fordi denne holdningen kommer av fjortissjenter som har blandet det ut feil, og legger skylden på stoffet. Det er ikke stoffet sin skyld at det blir brukt feil, om du skjønner? :) derfor prøver jeg å få frem at det har gått bra for alle jeg kjenner som har brukt det riktig. Og hvor viktig det er å bruke det riktig om man skal bruke det! :)

Vanja - Min lille verden

29.08.2011 kl.19:13

Ida Christine West: Det var ikke meningen å vær negativ :) Kanskje lett å få inntrykk av det siden jeg ikke har så my peiling på barbiedopet.

Det skjønner jeg :) Kanskje derfor lurt å få frem poenget at når unge jenter vil prøve dette at de da går til hudlege for å blande det ut enn å gjøre det selv:)

Ida Christine West

29.08.2011 kl.19:22

SV: huffja, skjønner ikke at folk tør å gjøre det selv jeg! =P
hits