Dagens kjøp - Protein pannekaker 

Jeg dro innom jobben til min kjære Liz for å slå av en girl talk.. Jeg måtte også kjøpe meg Protein pannekake på boks, ja dere leste riktig.

Hver servering med proteinpannekakemiks gir deg 2 solide pannekaker som inneholder hele 21 g protein, kun 2 g fett, pluss masse bra fiber, og mineraler. Proteinpannekake gir deg et delikat måltid raskt og effektivt, og er et kjærkomment alternativ til en vanlig proteinshake. Proteinpannekakemiks er laget av de fineste Norske råvarer. Proteininnholdet i proteinpannekakemiksen er av høyeste kvalitet. Proteinpannekakemiks inneholder nøkkelaminosyrer som er nødvendig for optimal vekst, reparasjon, og god helse. Med PF Proteinpannekakemiks får du et komplett sunt og ernæringsriktig måltid. Det er lett å tilberede en pannekakemiks - tilsett kun vann og rør den ut eller benytt en shaker å rist ut røren.

Tips: Når du blander røren ut, bytt ut halvparten av vannet med melk eller kefir, det gir om mulig enda bedre pannekaker. 
 
Tips: Det er enkelt å lage vafler av pannekakerøren - de blir helt nydelige, Prøv det. 
Fåes kjøpt på Life butikk og nett.
// Kopiert fra nett
Q :  Har dere smakt dette ?
Q :  Skal dere prøve ?

 

iselinstar

26.08.2011 kl.19:51

Jeg har aldri prøvd det :P Hvordan smaker det? :P
nei det har jeg ikke smakt :o koselig med en kommentar tilbake:)

Irene

26.08.2011 kl.20:26

Nam, hørtes godt ut :D

Vanja - Min lille verden

26.08.2011 kl.20:49

iselinstar:

Litt vanskelig å forklare men det er ikke ille som man trur det er :) Kanskje litt rar smak til å begynne med, men etterhvert så synes jeg at det var litt godt :)
hits