Anbefaling av serier del 1Jeg tenkte å anbefale noen serier som jeg har : Prison Break, Friends, One Tree Hill, Grey`s Anatomy, Buffy, Lost, Kongen av queens og Ghost Whisperer. Så jeg har tenkt å skrive litt om de.

 

Prison Break : En spennende serie som handler om Lincoln er dømt til døden for en forbrytelse han ikke har begått, og han kan bare reddes fra innsiden. Bevæpnet med tegningene til fengslet og en altfor innviklet fluktplan sørger Michael for å bli satt inn, og et kappløp med tiden er i gang. Nå trenger han all sluheten, dristigheten og flaksen han har... pluss hjelp fra noen av fengslets ondeste og farligste fanger.De fleste menn er villige til å gjøre alt for å slippe ut av Fox River-fengslet, men Michael Scofield gjør hva som helst for å komme inn for å redde broren.

 

Friends :  En humoristisk serie er noe jeg liker godt. Jeg kan se friends igjen og igjen. Dette er en serie som har falt i smak hos meg. Å se vennegjengen fra begynnelse til slutt med opp og ned turer, glede, humor og kjærlighet, det er fantastisk. 

Bare se på den herlige venne gjengen ♥

 One Tree Hill : Fedre og sønner, koner og ektemenn, elskere og løgnere. Utrolig hvor mye som kan endre seg i løpet av et skoleår. Først var halvbrødrene Nathan og Lucas Scott bitre rivaler både på og utenfor basketballbanen. Nå er de så tett knyttet til hverandre som bare brødre kan bli. Men det er mer dramatikk, ulykker, hengivenhet, svik og forviklinger i vente. Utrolig koselig serie, lett å like, lett å bli hektet på.

 

Grey`s Anatomy : Forbudt kjærlighet, Sjalusi og et vanvittig karrierejag er Noen av utfordringene i de FEM nyutdannede legene Som Har kirurgpraksis Ved prestisjetunge Grace Hospital i Seattle.. Nå kan du oppleve alt det drama, romantikk og spenning Greys Anatomy helt fra begynnelsen. Møt Meredith Grey, en strålende første-års kirurgisk turnuslege ved Seattle Grace Hospital. Sammen med sin andre beboere-i-trening, navigerer Meredith seg gjennom den daglige traumer og sosial landminer av livet inne i sykehuset og ute i den virkelige verden. Greys Anatomy er en smart og vittig se på unge mennesker sliter med å bli leger og leger sliter med å holde mennesker.

 

Buffy the vampire slayer : Buffy Summers er en populær, ny elev på high school. Som de fleste tenåringer vil hun være helt vanlig: gå ut med gutter, være sammen med venner og henge på kjøpe-senteret. Men Buffy er ikke som andre jenter. Hun er Den utvalgte, en vampyr-slakter som har kraft til å jakte på og tilintetgjøre. Buffy lærer snart at hun ikke kan unnslippe sin skjebne - og den nye skolen vrimler av blod-sugere. Med hjelp av sine nye venner og under beskyttelse av sin nye mentor Giles, gjenopptar Buffy kampen mot vampyrene.

 

Lost : Handler om en gruppe mennesker som har overlevd et flyhavari på en tilsynelatende vanlig, øde øy i stillehavet. Hendelsene kan bli fort forvirrende etter min mening og her gjelder det å ikke gå glipp av noe. Ganske bra serie.

Kongen av queens : En humoristisk serie er noe jeg liker godt. I kongen av queens får dere møte Doug Heffernan, Carrie Spooner og Arthur Spooner (Carrie`s far). I løpet av serien flytter Arthur inn hos Doug og Carrie noe som blir hysterisk morsom situasjon.

 

 

 

Ghost Whisperer : Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) er en ung, med den unike gaven å kommunisere med ånder av mennesker som har dødd - et talent som var arvet fra hennes bestemor. De døde oppsøke Melinda evne til å hjelpe dem stafett viktige meldinger og informasjon til de levende. Til tross for frykt henne, tvinger medfølelse henne til å hjelpe disse earthbound åndene krysse over ved å fylle sine uferdige forretninger med de levende. Gjenopplev de fantastiske reisene i serien. En serie du kommer til å elske, og sitte inne en sen høstkveld med stearinlys.

 
 


Q : Hva synes dere om anbefalingen ?

Q : Hvilken serier ser dere på ?


 

helene simensen

10.08.2011 kl.18:49

one tree hill<3

susannmj

10.08.2011 kl.18:52

Bra anbefaling! Bruker å se på One tree hill, 90210, Desperate Housewives, Greys Anatomy og Gossip Girl! :)

Mildrid Vedvik

10.08.2011 kl.18:53

Lost er bra :D ihvertfall første og andre sesong, sett litt av de andre :)

Ida Charlotte

10.08.2011 kl.18:55

bra anbefaling! liker mange av de samme seriene :) jeg ser på veldig mange serier: friends, one tree hill, gossip girl, frustrerte fruer, grey's anatomy, the hills, vampire diaries, brothers & sisters, himmelblå og sikkert et par til som jeg ikke kommer på :p

Din Eirik

10.08.2011 kl.19:49

Kjære deg.. du glemte Smallville ;) og seff Bones :D

Vanja - Min lille verden

10.08.2011 kl.20:02

Din Eirik:

Har ikke sett så mye på de to

Mariann Mjånes

10.08.2011 kl.20:06

Kongen av queens, oth, greys og friends! også Vampire diaries da!:D

Madelen Gates

10.08.2011 kl.20:10

Det var som å lese en ordentlig anmeldelse! :o

Av de seriene der ser jeg på friends, one tree hill og kongen av queens! Men også ellers ser jeg på CSI; miami, bones og the mentalist ;D

Vanja - Min lille verden

10.08.2011 kl.20:15

Madelen Gates:

Hehe har ikke skrevet alt selv, har fått litt hjelp fra wikepedia ;)

a teenager with thoughts ©

10.08.2011 kl.20:21

Grey's er definitivt en favoritt! I tillegg ser jeg på Frustrerte fruer, Criminal Minds, Castle og Hawaii Five-0 (2010-versjonen). =D

VICTORIA BELLATRIX

10.08.2011 kl.20:22

Haha, jeg er enig i to av dem. Nettopp OTH og Lost.

cato

10.08.2011 kl.20:44

ser på Kongen av queens for det er morsomt og se på Friends går and og se på av og te men lost he i 3 sesinger av men gadd bare se 2 av dem ble lit kjedlig

cato sporsheim

10.08.2011 kl.20:53

ser på Two And A Half Men og Seinfeld mot i brøste og NCIS lit gamle seria men men kjempe brae seriea

Tor Arne

11.08.2011 kl.16:40

Mange bra serier :D Men ikke så fan av den siste (Kongen av Queens)..

Ser på de samme, + Breakout Kings, The Simpsons, Eureka, Game of Thrones (veldig bra!!!), Smallville, Covert Affairs, The Big Bang Theory og 24 :) Bl.a. :)

Rikke :)

17.10.2011 kl.17:16

Veldig bra skrevet!

Jeg elsker One TRee Hill, og Lost. Har alle sesongene på DVD! Friends er også bra! GHost whisperer har jeg sett litt av, resten har jeg ikke sett så mye på :)
hits