Topplisten..Det er mye snakk om topplisten på bloggen for tiden. De som ligger på topplisten har fått opplevd hvordan det er å ligge der, mens de som ikke er der sloss med andre om å komme dit. Jeg har tenkt på samme selv, meg på topplisten ? aner ikke hvordan det hadde vært og om jeg oppfyller "kravene" til folk.. Jeg ser at toppbloggerne får mye press og kjeft fordi de ikke poster innlegg flere ganger om dagen osv. Jeg skjønner at det er mye press for enkelte å ligge på topplisten enn andre, men hadde jeg vært der hadde jeg blogget som jeg vil selv.. Dette er min blogg, jeg poster så mange innlegg jeg bare vil, skriver hva jeg vil og bestemmer hvordan bloggen min skal være.

 

Jeg synes utrolig mange mennesker bestemmer hvordan man skal være på bloggen til andre.. Ta ett eks : TCMN, kjempe søt jente som står på sitt. Sier meningene sine og det virker som hun er ei sterk jente som ikke tar seg så lett nær av drittslenging.. Blogger hun for mye er det ille, blogger hun for lite er det verdens undergang, viser hun kløft eller er litt lettkledd på bilder er hun ei hore. Har hun på seg litt mer klær og sminker seg, er hun ei blond bimbo osv.. Det virker som uansett hva man gjør for dere lesere er det enkelte mennesker som skal klage og slenge drit om alt, uansett. 

 
Peace Out!

 

 

Q : Hva mener dere ?


 

 

Silja : D kommenterer tilbake!

29.06.2011 kl.17:47

er enig! egentlig så ønsker jeg ikke å komme på topplisten, hadde selvfølgelig vert kjekt å få litt flere lesere, men ville ikke ha komt på topp listen, høres ganske stress ut, egentlig :-)

Vanja - Min lille verden

29.06.2011 kl.17:55

Silja : D kommenterer tilbake!: Hadde vært litt artig og spennende men når du nærmer deg fra 1 - 5 da virker det mer seriøst, stress og utrolig mye negativt enn posetivt :/

Mariann Mjånes

29.06.2011 kl.17:57

Jeg mener at min blogg er min blogg, ingen andre har noe med hva jeg poster og hvor ofte jeg poster innlegg. Missliker du innleggene så slutt å les bloggen min! Og dette gjelder jo ikke bare meg, men alle generelt! Om du er missfornøyd med en blogger, ikke gidd å bruk til på å slenge drit, slutt og les den bloggen!:)

Vanja - Min lille verden

29.06.2011 kl.18:03

Mariann Mjånes: Er så enig :) Ser jo bare hvor mye dritt Voe fikk, og om de ikke liker hennes eller noen andres blogg, kan man la være å stikke innom.. Hvorfor leser man bloggen om folk skal være negativ og slenge dritt ? Bedre å ta seg i nakkeskinnet og la være heller :)

Jeg liker ikke det Heidi Alexandra skriver på bloggen sin til tider, men istede for å slenge dritt lar jeg heller være å kommentere, også lar jeg være å lese bloggen :) Jeg vil heller bruke tiden min på å rose andre og kommentere noe fint på bloggene til folk, jeg elsker å se og høre hvor glad og takknemlig folk blir om de hører det :)

Pernille

29.06.2011 kl.18:24

Jeg tror det kun er en ekstrem sjalusi ute og går for tiden. Toppbloggere har fått veldig mye oppmerksomhet og mange "goder" for arbeidet de gjør, allikevel er det noen som ikke tåler all oppmerksomheten bloggerne får og på grunn av sitt sykelige sjalusi så skal de finne en hver minste feil for å knekke, eller prøve å knekke, toppbloggerne.

Ironisk nok så er det drittslengerene som bidrar mest til å holde bloggerne på toppen..

sveiotullo

29.06.2011 kl.18:30

er helt enig med det du skriver!
Helt enig med det du skriver! Det finnes jo positive og negative sider ved å være på topplisten! Vært der selv, men det var ikke langt oppe da :)
Helt enig! Hadde selvsagt vært morro å vært på topplisten, men er igrunn kjempeglad for at jeg ikke er det. Er nok veldig mye "jobb" med å holde plassen sin på listen og det som du sier, fylle "kravene" til leserne, og ikke minst alle de kommentarene!

Charlotte

29.06.2011 kl.19:03

Neeei, jeg tror ikke jeg ville vært på topplisten :-) Ser for meg at det er en smule stressende.

aidama

01.07.2011 kl.13:43

helt enig! og jeg må bare få sagt det, ikke alle som er på topplista fortjener det. Det finnes så utrolig man andre gode bloggere der ute som ikke har blitt "oppdaget" enda!
hits