Testing av selvbruningskremer - del 2 Dere kan lese testing av selvbruningskremer - del 1 Her

 

 

Lover. En naturlig glød til ansiktet på kort tid.

Dom: Kremen ser ganske mørk ut i utgangspunktet og for vinterblek hud virker det nesten litt skummelt å prøve seg på. Men den funker utrolig bra! Det evige problemet med selvbruning er at en redd for å få ujevn farge, men det ble det ikke med denne selv med litt klussing. Når en vasker hendene går også fargen raskt av og en slipper fryktede «selvbruningshender». Kremen har en god konsistens og lukter godt, og er drøy i bruk.

Minus for at den må vedlikeholdes ofte, men den lover et naturlig resultat og det får man definitivt, så hvis du skal bruke ekstra penger på en falsk farge i år kan du trygt gå for denne.

Terningkast 5

(Pris: 270 kroner)

 

 


 

Lover: En sommerbrun farge hver dag. Kremen er spesielt tilpasset personer med medium til mørk hudtone. Etter cirka fem dagers bruk skal kremen gi en vakker og solbrun farge, og man skal bli gradvis bli brunere fra dag til dag.

Dom: Kremen holder det den lover, og gir en gradvis mørkere brunfarge. Kremen må tas for det den er, en fuktighetskrem med farge og ikke en selvbruningskrem. Passer bra for deg som ønsker å gi huden et snev av sommerglød, men som ikke ønsker det bruneste resultatet.

Terningkast 4

(Pris: ca. 130 kroner)

  

Lover: Brunfarge uten å bli gul, den lukter godt og trekker raskt inn med en holdbar farge.

Dom: Den nye selvbruningskremen fra Trine Dehli Cleve holder alt den lover - huden blir ikke gul, den lukter ikke vondt og fargen holder i mange dager. Men kremen er veldig udrøy - etter to gangers bruk er det omtrent bare en halv tube igjen.

Huden får en frisk og fin farge, som ikke ser uekte ut, og er perfekt å kombinere med ordentlig soling. Du føler deg ikke «fake» brun med denne selvbruningskremen. Men husk for all del å vaske hendene godt etter du har smørt deg, og sørg for at du får farge også på overflaten av hendene - jeg ble raskt avslørt av skillet som gikk ved håndleddet.

Terningkast 5

(Pris: ca. 300 kroner)

 


 

Lover: Glød og en enkelt påføring uten å smøre og gir huden et gyllent skimmer.

Dom: Denne ser så enkelt og grei ut, og det er den også. Liten og handy, og enkel å påføre. Men konsistensen er litt løs og en burde bruke hendene for å smøre geleen utover, noe som burde være unødvendig siden det er en stick.

Fargen trenger tid for å trekke inn, og farger lett av hvis ikke. Den har også glitter i seg for dem som liker det, så det blir skinnende legger av den! Lukten er god, og ikke for voldsom, noe som er et pluss. Stikken er til legger, men funker også til resten av kroppen.

Terningkast : 3

(Pris: 230 kroner)


 

Lover: En transparent selbrunende gelé til både kropp og ansikt. Den skal tørke raskt og skal gjøre huden myk og behagelig uten å virke fet.

Dom: Denne varianten fra L?Oréal er svært lett å smøre ut, men du må som alltid gjøre det jevnt og være nøye. Vi prøvde den på armene og den virket like bra på underarmen som overarmen. Fargen er naturlig mot rød. Aberet med denne er at selv om geleen trekker inn, blir den noen steder liggende litt utpå huden likevel. Lukten er i utgangspunktet god, men etter en stund merker du den gamle selvbruningslukta komme sivende. Dog er den ikke så sterk som vi har opplevd på andre produkter. Alt i alt er dette et godt produkt til en langt billigere pris enn andre dyrere produkter som tilbyr akkurat det samme.

Terningkast 5

(Pris: 155 kr)

  

Lover: Vakker brunfarge på en, to, tre uten å smøre.

Dom: Jeg trodde nesten ikke mine egne øyne da jeg våknet opp dagen etter jeg nervøst sprayet ansiktet mitt med dette produktet. Ta håret bakover og spray ansiktet i tre sekunder står det på produktet. Jøss, gir ikke dette en veldig ujevnt brunfarge? tenkte jeg. Men nei, jeg våknet opp med den friskeste brunfargen jeg har sett på lenge. Veldig naturlig og lekkert. Perfekt for en vinterblek hud.

Terningkast 6

(Pris: ca. 70 kroner)

 


 

Lover: En attraktiv brunfarge i løpet av få timer etter bare én påføring.

Dom: Instruksjonene lyder at man skal påføre et tykt lag med krem, noe som viser seg å gi noen litt småklissete timer derpå. For en gangs skyld var det et pluss at kremen er hvit og ikke mørk selv om påføringen ikke blir like tydelig. Det tok en god stund før resultatet vistes, og det var ikke en «deep, dark tan». Likevel var fargen naturlig, og mørkere resultat kom etter påføring nummer to (resultatet ga dog ikke en «ekstrem farge» som beskrevet i bruksanvisningen). Resultatet er fint, men kremen får trekk for stort avvik mellom hva den lover og hva man får.

Terningkast 3

(Pris: ca. 300 kroner)

 

 


 

Lover: En fin naturlig solbrun glød uten at den blir oransje. skal gi et jevnt resultat og tilføre huden fuktighet i opptil 12 timer.

Dom: Denne selvbruningsmelken er ganske flytende, så den er lett å påføre. Den klør litt en stund etter at den ble påført, men om du ikke smører et for tykt lag, tørker den inn ganske kjapt. Resultatet neste morgen er slående, og etter bare en påføring har jeg fått en gyllen farge, og det ser ut som jeg har vært i Syden en uke. Etter to påføringer derimot, begynner fargen å bli litt for oransje etter min smak. Siden du blir brun så fort, skal du være nøye med påføringen. Det vil vises godt hvis du bommer på en flekk eller to. Fin hvis du ønsker å bli brun fort.

Terningkast 4

(Pris: 155 kr)

 

 
Kristine - add meg som venn

02.06.2011 kl.16:45

da vet jeg hva jeg skal kjøpe meg når lønningen kommer!

(den 3 fra bunn og opp. ) Woho, takk! :D

Therese V. Eikeland

02.06.2011 kl.18:08

sv: Så bra! Hihi! Åe, det er et utrolig bra vennskap dere har! Takk for at du hilser! :-))

a teenager with thoughts ©

03.06.2011 kl.15:39

Den Garnier Ambre Solaire som du ga terningkast 6... Denne står det "face" på - finnes det en for å spraye kroppen med òg? (=

Vanja - Min lille verden

03.06.2011 kl.15:49

a teenager with thoughts: Det aner jeg ikke, fant selvbruningstesten på nett :p Men du kan høre med vita, cubus eller lindex om de har :)
hits