Testing av selvbruningskremer - del 1 Dere kan lese Testing av selvbruningskremer - del 2 HER

 

 

Lover: Spesielt utviklet for nordiske hudtoner og gir en rik brunfarge på en luksuriøs måte. Gir umiddelbart farge som vil intensiveres innen tre timer etter påføring.

Dom: Kremen er svært mørk i utgangspunktet og gir umiddelbar farge som lovet. Resultatet gir en mørk, naturlig brunfarge som også passer for dem med litt mørkere hudtone. Pluss for bare naturlige ingredienser. Minus for noe kort varighet.

Terningkast 4 +

(Pris: ca. 300 kroner) 

Lover: Raskt og jevn brunfarge kun med en serviett.

Dom: Denne var enkel i bruk, og var bra for en som testet solbruning for første gang. Fikk antydning til farge, men veldig svak. Servietten var hvit og ikke brun som jeg fryktet. Og da var det også lettere å ikke være så opptatt av å få det jevnt. Det ble uansett ikke synlige skiller med så liten fargeforskjell. Luktet som om man skulle ha tatt solarium. Billig. Ikke noe for deg som skal ha mye farge fort, men grei for å få en anelse farge i ansiktet.

Karakter: 3

(Pris: 20 kroner)

  

Lover: En naturlig farge til hele kroppen

Dom: Det første som slår en med denne kremen er at den faktisk lukter godt og ikke den noe stramme selvbruningslukten andre kremer har hatt. Det andre er at den er da veldig mørk. Men frykt ikke, resultatet blir bra. Litt mer mot gult enn rødt, men fargen ser absolutt bra og naturlig ut.

Kremen virker meget enkel å smøre ut, og du kan fint kle på deg etter 10 minutter som det står på tuben. Den trekker svært bra og fort inn. Dog er det slik med denne som med alle andre selvbruningskremer at du MÅ SMØRE JEVNT. Fargen sitter lenge i.

Terningkast 5

(Pris: 370 kroner)


Lover: Effektiv Anti-rynkekrem med solfaktor 15 som gradvis gir en naturlig solbrun farge og yngre hud med vakker utstråling. Skal både redusere og forhindre rynker.

Dom: Denne kremen lukter deilig, er lett å påføre og gjør at huden sakte, men sikkert får en fin glød og brunfarge. Du blir ikke brun med en gang og brunfargen blir ikke for intens. Den skal gjøre huden brunere gradvis og den holder hva den lover. Pluss også for at kremen har solfaktor 15 og pleiende ingredienser.

Terningkast 5

(Pris: ca. 100 kroner)

 


Lover: Spray på brunfarge uten å smøre. Gir huden en naturlig og solbrun glød.

Dom: Selvbruningssprayen virker genial ved at man bare skal spraye på kroppen uten å måtte smøre ut noe. Du slipper dermed klissete kremer, stygge merker på hendene og tid til å tørke bein og armer. Og dette virker absolutt.

Du må holde sprayen 30 cm unna kroppen, og gjør du som du blir anbefalt, er du helt tørr når du er ferdig med sprayingen. Problemet med sprayen er at du nesten ikke blir brun. Etter tre dager med sparking, ble ikke leggene særlig brunere. På armene kom det litt farge etter første dag ? men denne fargen dukket bare opp som tre flekker på den ene armen. Etter en uke har det kommet litt farge, men ikke nok til å blotte leggene. Trenger du rask selvbruning, er dette dermed ikke produktet for deg. Men har du god tid på deg og ikke vil bruke tid i sola, er sprayen behagelig å føre på og enkel å bruke.

Terningkast 2

(Pris: 155 kr)

 Lover: Selvbruningskrem til ansiktet som er beriket med vitamin E som bekjemper frie radikaler. Lover myk og glatt hud.

Dom: Denne har jeg prøvd mange ganger før og nå har den kommet i kremkonsistens og i en lekker flakong. Fargen blir naturlig og det er lett å smøre jevnt, men den lukter som alle andre selvbrunere, noe som vil si ? ikke så veldig godt. Denne har vært en favoritt lenge, men jeg skulle ønske den ga litt mindre farge ved første påsmøring.

Terningkast 4

(Pris: 175 kroner)

 

 

Q : Hva synes dere om tipset ?

 


hits